Να κινητοποιηθούν όλες οι δυνάμεις…

{

Προκύπτει ο προβληματισμός, μήπως κάτι δεν πάει καλά σε όλη την προσπάθεια που γίνεται και μήπως, κάτι δεν γίνεται καλά

 

 

 

 

Παραμένει, παρά τις προσπάθειες που γίνονται τα τελευταία χρόνια, σε δεύτερο πλάνο, η προβολή του αιτήματος του Κομμένου, για αναγνώριση, αλλά και την αποκατάσταση της ιστορικής πραγματικότητας, με κατεύθυνση και την καταβολή των αποζημιώσεων. Κάθε φορά που γίνεται συζήτηση με τέτοιο περιεχόμενο, θ’ ακούσεις για το Δίστομο ή τα Καλάβρυτα και δεν θ’ ακούσεις για το Κομμένο.

Έτσι προκύπτει ο προβληματισμός, μήπως κάτι δεν πάει καλά σε όλη την προσπάθεια που γίνεται και μήπως, κάτι δεν γίνεται καλά. Είναι σοβαρός ο προβληματισμός και σε καμία περίπτωση, δεν έχει στόχο να υποτιμήσει την προσπάθεια που έγινε μέχρι τώρα και που συνεχίζεται να γίνεται.

Υπ’ αυτή την έννοια, η όποια πρόταση κατατεθεί μπορεί να είναι χρήσιμη και συζητώντας το όλο θέμα, πληροφορηθήκαμε, πως όσοι κινούν την όλη προσπάθειά, για το νομικό της μέρος, δεν έχουν κάνει ούτε μια επικοινωνία με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Τσοβόλα, που όπως είναι γνωστό, έχει ένα απ’ τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της χώρας, άρα μπορεί να είναι χρήσιμος.

Και δεν φτάνει μόνο το πώς υπηρετείται το νομικό μέρος του όλου θέματος. Και σε πολιτικό επίπεδο, θα λέγαμε πως στον αγώνα αυτόν, έχουν θέση όλοι οι σημαντικοί πολιτικοί παράγοντες της Άρτας, με την προϋπόθεση πως απ’ όσους ασχολούνται με το όλο θέμα, θα προσκληθούν.