Μια συνάντηση, με πολλές ερμηνείες…

|

Κατά τον Μουργκάνα, ετοιμάζει τα πολιτικά του απομνημονεύματα, ο πρώην δήμαρχος Μιχάλης Κατραχούρας…

 

 

Είχαμε μια φιλική συνάντηση, με τον πρώην δήμαρχο Μιχάλη Κατραχούρα, όπως συνηθίζουμε στο ΙΛΙΑΝΑ και δεν διαφύγαμε της προσοχής, του διάσημου πλέον ΜΟΥΡΓΚΑΝΑ, κατά κόσμον Σταύρου Κώστα, που έκανε το δικό του σχόλιο, στην ιστοσελίδα «zirosgr.blogspot.gr», που ο ίδιος επιμελείται. Και διαβάστε τι έγραψε ο αθεόφοβος…

«Τα απομνημονεύματα του πρώην δημάρχου Μιχάλη Κατραχούρα  αναμένεται ότι θα εμφανιστούν σύντομα στα ράφια των βιβλιοπωλείων.Τα όλο επιχείρημα θα αναλάβει ένας φίλος του πρώην δημάρχου ο δημοσιογράφος Κώστας Γκέτσης!Για  τον σκοπό αυτό  συναντήθηκαν στο Hottell Iliana στην Φιλιππιάδα την περασμένη Κυριακή παρουσία φίλων.

Ο πρώην δήμαρχος έχει ήδη στο ενεργητικό του ένα καταπληκτικό βιβλίο με τις συνταγές του Νομού Πρέβεζας που το έχουν σαν ευαγγέλιο όλα τα καλά εστιατόρια και όλες οι νοικοκυρές του Νομού.
Ο εκδότης και έγκριτος  δημοσιογράφος Κώστας Γκέτσης  εκτιμάται ότι θα προσφέρει πολύ μεγάλο  ποσό στον πρώην Δήμαρχο για να γράψει τις εμπειρίες του από τον πολυτάραχο δημόσιο και πολιτικό του βίο που έλαβε χώρα  σχεδόν από τα νεανικά του χρόνια!

Ειδικοί του εκδοτικού χώρου, υποστηρίζουν εκτιμώντας μάλιστα ότι δεν αποκλείεται  η αυτοβιογραφία του Μιχάλη Κατραχούρα  να γίνει best seller  και να συναγωνιστεί τον Xarry Potter.
Το ενδιαφέρον για τις πολιτικές βιογραφίες είναι αυξημένο μετά την εκλογή του δημοκρατικού Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος έχει ήδη συγγράψει δύο βιβλία για τη ζωή του και αναμένομε την σύγκριση με την αυτοβιογραφία του Μιχάλη»!