«Έμφραγμα» στο 97΄ για Εθνικό… «τρίποντο χρυσάφι» για Θεσπρωτό!

|

Η τύχη όμως γύρισε… την «πλάτη» στον Εθνικό στις καθυστερήσεις, χάνοντας έναν σημαντικό βαθμό

 

 

 

 

Την ήττα στις καθυστερήσεις με σκορ 1-0, γνώρισε ο Εθνικός στη Φιλιππιάδα από τον Θεσπρωτό, την ώρα μάλιστα που όλοι είχαν πιστέψει… στον βαθμό της ισοπαλίας!

Ένας Εθνικός που έτσι όπως κύλησε το ματς, άξιζε την ισοπαλία, απέναντι σ΄ έναν Θεσπρωτό που δεν ήταν καλύτερος, αλλά πήρε τρίποντο “χρυσάφι”.

 Η τύχη όμως γύρισε… την «πλάτη» στον Εθνικό στις καθυστερήσεις, χάνοντας έναν σημαντικό βαθμό. Καλές εντυπώσεις άφησε η ομάδα της Φιλιππιάδας, σ’ ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν κάτι λιγότερο από 1.000 φίλοι του ποδοσφαίρου από τη Φιλιππιάδα και την Ηγουμενίτσα.

Το να χάνεις ένα τουλάχιστον βαθμό για την “οικονομία” και την εξέλιξη του πρωταθλήματος, σε επίπεδο βαθμολογικό, ψυχολογικό κι αποκόμισης των εντυπώσεων, δεχόμενος γκολ στις καθυστερήσεις είναι, το δίχως άλλο, κάτι που σου αφήνει έντονη απογοήτευση, πικρία και στεναχώρια στο τέλος της ημέρας. Αυτή ακριβώς είναι η «βεντάλια» των συναισθημάτων που χαρακτηρίζουν το στρατόπεδο του Εθνικού μετά το τέλος του παιχνιδιού στο πλέον κρίσιμο πρωτάθλημα. Κι αυτό γιατί οι παίκτες του Δημήτρη Μπαλάφα κρατούσαν στα χέρια τους τον βαθμό απέναντι στον Θεσπρωτό, έχοντας, παράλληλα, πραγματοποιήσει μια πειστική εμφάνιση, που συσπείρωσε τους πολλούς φίλους της ομάδας και ενέγραψε υποθήκες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

11΄ σουτ του Κολιάκη σε κενή εστία άουτ.

38΄απευθείας φάουλ του Κοσμίδη άουτ.

44΄σουτ του Τσακανίκα άουτ.

50΄ κόρνερ του Γήτα κεφαλιά του Μπενίσκου από καλή θέση άουτ.

64΄ σουτ του Κοσμίδη άουτ.

70΄ ο Ντόκος βλέπει την κόκκινη κάρτα του Γιούργα για χτύπημα στον Δάρδα.

78΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό όταν ο Κολιός Γ. μόνος απέναντι στον Κολιοφούκα σούταρε και ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ.

83΄πλασε του Παππά διώχνει σε κόρνερ ο Σιαράβας.

86΄ σουτ του Παππά άουτ.

90΄ σέντρα του Κολιάκη από δεξιά κεφαλιά του Μπενίσκου μπλόκαρε ο Κολιοφούκας.

95΄ ο Γάτσελος βλέπει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Γιούργα, με δέκα και ο Εθνικός.

97΄ ο Σιάνης με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σιαράβα.

Με τη λήξη του αγώνα δεύτερη κίτρινη κάρτα και στον Τσακανίκα για διαμαρτυρία.

Διαιτητής:Γιούργας (Κέρκυρας)

Βοηθοί:Βλάσσης-Σκορδίλης (Κέρκυρας)

Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημητρης Μπαλάφας):Σιαράβας, Φώτης, Μαλλάτος (46΄Κολιός Γ.), Δάρδας (77΄Λάππας)Γατσέλος, Λέντζος, Κολιάκης, Τσακανίκας, Μπενίσκος, Γήτας, Γιαννούλης.

Θεσπρωτός (Λάζαρος Σέμος):Κολιοφούκας, Μώκος, Ασωνίτης, Μητσέλος, Καρύδης, Μηνάς, Παππάς, Σουκρηόγλου (87΄Σιάνης), Αθανασόπουλος (68΄Γκόμεζ), Κοσμίδης (82΄Λεοντίου), Ντόκος.

sportsnow.gr