Κυκλοφορεί η (προεκλογική) ΓΝΩΜΗ

|

Οι υποψήφιοι δείχνουν πανέτοιμοι για την ώρα της κάλπης, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, έλαβε την στήριξη και απ’ την Άρτα

 

 

 

Με εκτενές αφιέρωμα, στην τελευταία επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Άρτα, κυκλοφορεί «Η ΓΝΩΜΗ», υποστηρίζοντας πως η συγκέντρωση που έγινε το περασμένο Σάββατο, ήταν τόσο μαζική, που χαρακτηρίζεται ως πρωτόγνωρη, για τα πολιτικά χρονιά της περιοχής.

Μεγάλο μέρος της ύλης της εφημερίδας καταλαμβάνει η κίνηση των υποψηφίων βουλευτών των νομών Άρτας και Πρέβεζας, οι οποίοι μετά την επικοινωνία τους με τους πολίτες, δηλώνουν αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα της Κυριακής.

Την ποιότητα του προεκλογικού λόγου, σχολιάζει το κύριο άρθρο της εφημερίδας, τονίζοντας με έμφαση πως «κρύψαμε το τοπικό γίγνεσθαι» και να καταλήξει στο συμπέρασμα πως «όσοι δεν είχαν την κοινωνική καταξίωση, την αναζήτησαν μέσα απ’ την λίστα του ενός ή του άλλου κόμματος. Και οι πολίτες και πρέπει να τους ανεχτούν, αλλά και το σημαντικότερο να τους ψηφίσουν».

Μεγάλο αφιέρωμα στην εταιρεία «INTERCOMM FOODS» παρουσίασε την περασμένη Κυριακή, η εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», το οποίο και αναδημοσιεύει η «Γ», με την σημείωση πως προβαίνει σ’ αυτή την κίνηση μιας και πρέπει «να έχουν την ευκαιρία, αν δεν το πρόσεξαν, να το διαβάσουν ο δήμαρχος Ν. ΣΚΟΥΦΑ Στάθης Γιαννούλης και οι συνεργάτες του και όλοι μαζί να προβληματιστούν, για το αν είναι τιμητικό για τον Δήμο που εκπροσωπούν, να φιλοξενεί μια τόσο σημαντική βιομηχανία ή αν είναι προτιμότερο, να το… πετροβολούν, νομίζοντας ότι κάτι κάνουν και έχοντας στο μυαλό τους, ότι μπορεί να καταφέρουν και να το κλείσουν».
Και πολλά άλλα θέματα σε επίπεδο ρεπορτάζ, αλλά και ουσιαστικές και χρήσιμες παρεμβάσεις.