Μπλέξιμο με το αρχοντικό Παπακώστα

Ο εκπρόσωπός των ιδιοκτητών επικοινώνησε

με τον δικηγόρο του στην Άρτα και ζήτησε

να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες

αγοράς απ’ τον Δήμο

 

 

 

Κι ενώ τα πάντα είναι έτοιμα, για να καταβληθεί το χρηματικό ποσό που είχε συμφωνηθεί και το υπό ερείπωση αρχοντικό Παπακώστα, να παραχωρηθεί και να αξιοποιηθεί βεβαίως, απ’ τον Δήμο Αρταίων, ο εκπρόσωπός των ιδιοκτητών επικοινώνησε με τον δικηγόρο του στην Άρτα και ζήτησε να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες αγοράς απ’ τον Δήμο, γιατί τώρα θεωρούν πως το ποσό που και οι ίδιοι συμφώνησαν να καταβληθεί είναι μικρό και θέλουν να διαπραγματευτούν εκ νέου, με την ελπίδα, ότι μπορεί να πάρουν περισσότερα χρήματα.

Αν είναι δυνατόν. Τόσα χρόνια συζητήσεις, τόσες προσπάθειες, τόση γραφειοκρατία μέχρι να φτάσουμε ένα βήμα, πριν την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας και να βγαίνουν οι ιδιοκτήτες να δηλώνουν πως είναι έτοιμοι να ακυρώσουν όλη την προσπάθεια και να επιμείνουν αυτό το σημαντικό κτίριο, να καταρρεύσει, μιας και ήδη έχει αρχίσει αυτή η διαδικασία.

Αγανακτισμένο ο δικηγόρος των κληρονόμων, έλεγε πως δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα και τόση προσπάθεια να ακυρώνεται με τον τρόπο που ακυρώνεται.

Εμείς το μόνο που έχουμε να επισημάνουμε, είναι πως αν τώρα δεν ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία και το κτίριο δεν περάσει στον Δήμο, είναι ζήτημα χρόνου, να το δούμε σωριασμένο, εξ αιτίας της αδιαφορίας των ιδιοκτητών του.