100 άτομα, 6.500 ετών συνολικά!

Πως καταγράφεται η απόπειρα

για την Δημοκρατική Παράταξη

στην Άρτα

 

 

Τι πιστεύατε εσείς; Δεν θα την έκανε την διαφορά, ο πολλά βαρύς Γρηγοράκος, που ήρθε στην Άρτα, για να αναδιοργανώσει την Δημοκρατική Παράταξη και με την ευκαιρία, έκανε και κάποιες βόλτες σε Νοσοκομεία, για να μην ξεχνάει πως είναι και αναπληρωτής υπουργός Υγείας και κατά την Βενιζέλεια λογική, να θυμίζει ότι το ΠΑΣΟΚ, έσωσε την πατρίδα μας και συνεχίζει αυτό να κάνει.

Έκανε λοιπόν την συγκέντρωση της δημοκρατικής παράταξης στο ΚΡΟΝΟΣ και εκεί βρέθηκαν περί τα εκατό άτομα, όπως μου λέει, άνθρωπος που παρακολουθεί όλες τις διαδικασίες του τοπικού ΠΑΣΟΚ και έχει θέση σε κάθε συγκέντρωση, που πραγματοποιείται, με στόχο τη… νεκρανάσταση του χώρου.

Αυτή την φορά, ο άνθρωπός μου, ηλικίας πάνω από 55 χρόνων, έφυγε με ιδιαίτερη ικανοποίηση. Θα ζητήσει στην επικείμενη διεύρυνση της Νομαρχιακής Επιτροπής, να γίνει κι αυτός μέλος της και να αναλάβει υπεύθυνος νεολαίας (που τα θυμήθηκε κι αυτά τα αξιώματα) μιας και ήταν ο νεότερος όλων στην συγκέντρωση που έγινε υπό τον κ. Γρηγοράκο.

Ο ίδιος μου έλεγε λοιπόν, ότι στην εν λόγω συγκέντρωση, ο συνολικός αριθμός ετών των παραβρισκόμενων, ξεπερνούσε τα 6.500 έτη κι εσείς βγάλτε τα συμπεράσματά σας, για το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης.

 

Γεμάτος ζοχάδα!

 

Κι εκεί που είδε το μεγαλείο της συγκέντρωσης και τον κόσμο που θα μεταφέρει το μήνυμα της δημοκρατικής παράταξης και του Βενιζέλου, ο πολύς Γρηγοράκος, δεν έκρυψε και τις ζοχάδες του! Περί τα 20 λεπτά της ώρας, μιλούσε για όσους στην πολιτική σκηνή της χώρας μας, δεν επαινούν τον Βενιζέλο, άρα είναι… εχθροί της πατρίδας. Άρχισε απ’ τον Πάγκαλο, που στις τελευταίες εκλογές ψήφισε ΝΔ, την Ζωή Κωνσταντοπούλου, που μιλάει πολύ στην Βουλή, για να φτάσει στον πρώην βουλευτή Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Παπαρχήστο, τον οποίο… τίμησε δεόντως. «Για θυμηθείτε τον δικό σας τον βουλευτή εδώ, τον Παπαχρήστο που ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Παπανδρέου τι έκανε πώς τον πρόδωσε και έφυγε από κοντά του».

Όμως έπρεπε να βάλει και λίγο συναίσθημα στην ομιλία του και το έκανε, μπας και συγκινήσει κανένας παραπάνω και είπε: «Είμαι ευτυχισμένος και πολύ γεμάτος μέσα μου που είμαι ΠΑΣΟΚ και που το κόμμα μας είναι απόλυτα συνυφασμένο με την ιστορία της δημοκρατίας μεταπολιτευτικά για την Ελλάδα αλλά και συνδεδεμένο με την ανάπτυξη της πατρίδας μα στα δημόσια έργα, στην ποιότητα ης ζωής μας και με  την προοπτική μας προς την Ευρώπη».

Άντε και του χρόνου με υγεία…

 

mixas-paulos-mikri-88-a

 

Είναι πάντα παρών!

 

Μπορεί να είναι και το γεγονός, που χαροποιεί τον βουλευτή Χρήστο. Σε κάθε συγκέντρωση που γίνεται, είτε ως ΠΑΣΟΚ, είτε ως Δημοκρατική Παράταξη, είτε ως Ελιά, είτε ως καλαμπόκι, ένας είναι μόνιμα παρών και δεν έχει ούτε μία απουσία, έστω και δικαιολογημένη.

Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού και πρώην περιφερειακό σύμβουλο Παύλο Μίχα. Μια παρουσία, που… χαροποιεί ιδιαίτερα τον βουλευτή και τον αποτυχημένο, που ερίζουν ήδη για την βουλευτική έδρα. Δεν είναι σενάριο. Έχει φτάσει ήδη, διά συναδέλφου του, στον Βενιζέλο, ότι η λύση για την Άρτα, φέρει το όνομα Παύλος Μίχας κι εσείς πέστε ότι θέλετε. Σε λίγο καιρό, θα δικαιωθούμε, όπως συμβαίνει πάντα.