Καθοριστική η παρουσία του

Κάθε φορά, που αρτινός πολιτικός μετέχει σε μια κυβέρνηση, το γεγονός από μόνο του είναι σημαντικό για την Άρτα, όπως επίσης περιποιεί τιμή για την Άρτα

 

 

 

 

Σιγά μην ακολουθήσουμε, την προσφιλή τακτική κάποιων που δηλώνουν παράγοντες και επιβεβαιώνουν το «όσα δεν τα φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»! Σιγά, τι έκανε ο Στύλιος, που έγινε υφυπουργός, λένε κάποιοι εξ αυτών και χωρίς να το θέλουν υποδηλώνουν την περίεργη σκέψη τους, ότι αφού δεν μπορούν να είναι αυτοί σε κάποια υπουργική θέση, καλύτερα είναι να μην είναι κανένας, άσχετα αν μια τέτοια θέση και επιλογή, μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα χρήσιμη για τον τόπο.

Ο βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος, απ’ την ημέρα που ορίστηκε υφυπουργός Παιδείας και στην πολιτική του διαδρομή ανέβηκε ένα επίπεδο, απέδειξε ότι μπορεί να είναι περισσότερο χρήσιμος για τον τόπο και τους πολίτες που τον έστειλαν στην Βουλή, για να ακολουθήσει η επόμενη επιβράβευση.

Και το σημαντικότερο. Έχει μια ακόμη δυνατότητα, να παρεμβαίνει υπέρ των ζητημάτων που απασχολούν την Άρτα και αυτό έχει φανεί, απ’ τις πρώτες ημέρες της υπουργικής του θητείας. Είναι χαρακτηριστικές οι αποφάσεις, που έχουν ληφθεί υπέρ της σωστής λειτουργίας του ΤΕΙ Ηπείρου και αυτό δεν το λέει ο υφυπουργός, αλλά ο πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου Ευριπίδης Γλαβάς, ο οποίος νοιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος, που σ’ αυτή την κρίσιμη χρονική συγκυρία, για την προοπτική του ιδρύματος, βρίσκεται στο υπουργείο Παιδείας, ο αρτινός βουλευτής Γιώργος Στύλιος.

-Κι αν η προοπτική του ΤΕΙ Ηπείρου, δεν είναι το μείζον ζήτημα για την Άρτα και το μέλλον της, τότε ποιο είναι;

Επί πλέον η λειτουργία των σχολείων στην περιοχή και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν, είναι ένα ακόμη δείγμα γραφής, που δεν ξέρουμε, τι θα γινόταν αν στην θέση του υφυπουργού Παιδείας, δεν ήταν ο αρτινός βουλευτής.

Παράλληλα οι παρεμβάσεις του και για όλα τα άλλα μεγάλα ζητήματα της περιοχής, πληθαίνουν και στις περισσότερες των περιπτώσεων, έχει θετικά αποτελέσματα, τα οποία και φαίνονται άμεσα.

Κάθε φορά, που αρτινός πολιτικός μετέχει σε μια κυβέρνηση, το γεγονός από μόνο του είναι σημαντικό για την Άρτα, όπως επίσης περιποιεί τιμή για την Άρτα. Ας σκεφτεί κανένας, πόσοι αρτινοί πέρασαν απ’ την Βουλή, απ’ την μεταπολίτευση και μετά. Δεκάδες. Πόσοι όμως πήραν κυβερνητικό χαρτοφυλάκιο; Μόνο τέσσερις. Υπουργός έγινε ο Δημήτρης Τσοβόλας και υφυπουργοί ο Θόδωρος Κολιοπάνος και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, για να γίνει τώρα υφυπουργός Παιδείας ο Γιώργος Στύλιος.

Όμως αυτή την πόλη και την περιοχή, δεν την αφήνει η μιζέρια και η μικροπρέπεια να αναγνωρίζει, κάθε στιγμή το σημαντικό που προκύπτει και οι πάντες κάνουν τα αδύνατα δυνατά, για να υποβαθμίσουν και να δυσφημίσουν, το σημαντικό που προκύπτει. Χωρίς να το πετυχαίνουν βέβαια, στις περισσότερες περιπτώσεις. Εμείς όμως είμαστε εδώ, για να κάνουμε την διαφορά. Και κάθε θετικό και σημαντικό, θα το αναγνωρίζουμε και θα το προβάλλουμε.