Ο αρχαιότερος δήμαρχος στην Ήπειρο

Ο Στάθης Γιαννούλης εκλέχτηκε πρόσφατα και στο νέο Δ.Σ. της ΠΕΔ Ηπείρου. Εξ αρχής δεν επιθυμούσε να είναι πρόεδρος, αλλά η παρουσία του και στο όργανο αυτό κρίνεται ιδιαίτερα χρήσιμη

 

 

 

 

Ένα μετά το άλλο καταγράφει, τα δικά του ρεκόρ, ο δήμαρχος Ν. ΣΚΟΥΦΑ Στάθης Γιαννούλης, που σήμερα μεταξύ των δέκα οχτώ δημάρχων της Ηπείρου, είναι ο αρχαιότερος και ο έχων τις περισσότερες θητείες στο ενεργητικό του.

Ο Στάθης Γιαννούλης εκλέχτηκε για πρώτη φορά δήμαρχος Κομποτίου το 2002, για να ακολουθήσει η πανηγυρική του επανεκλογή με ποσοστό κοντά στο 90%, το έτος 2006, για να κάνει την συγκεκριμένη τετραετία, την τελευταία του θητεία σε καποδιστριακό Δήμο, που τέτοιος ήταν ο Δήμο Κομποτίου. Στις εκλογές του 2010, υπό δύσκολες συνθήκες και χωρίς κομματικό χρίσμα, εκλέγεται δήμαρχος Ν. ΣΚΟΥΦΑ, που προέκυψε απ’ την συνένωση των Δήμων Κομποτίου, Πέτα και Αράχθου και έχει έδρα το Πέτα. Μέχρι τις εκλογές του 2014, αμφισβητήθηκε -ευτυχώς- από κάποια «παπαγαλάκια, αλλά και πάλι κέρδισε τις εκλογές, απ’ την πρώτη Κυριακή, για να διανύει τώρα την τέταρτη θητεία του, ως δήμαρχος.

Ο Στάθης Γιαννούλης εκλέχτηκε πρόσφατα και στο νέο Δ.Σ. της ΠΕΔ Ηπείρου. Εξ αρχής δεν επιθυμούσε να είναι πρόεδρος, αλλά η παρουσία του και στο όργανο αυτό κρίνεται ιδιαίτερα χρήσιμη.