Ας προσέχει μετά την πρώτη του νέου μήνα…

Πλέον έχει μείνει με τον χαρακτηρισμό του πιο αποτυχημένου δημάρχου στην ιστορία της Άρτας και το αν μείνει για ένα μήνα, ως υπηρεσιακός πρόεδρος στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων, όπως αναφέρει δημοσίευμα, δεν έχει καμία σημασία

 

 

 

Ας τον μαζέψει κάποιος. Απ’ τις 18 Μαΐου έχει χάσει τις εκλογές και δεν εννοεί να το αντιληφτεί και να προσαρμοστεί. ΜΕ κάθε τρόπο, επιχειρεί να παρουσιαστεί ότι είναι ακόμη ενεργός παράγων του τόπου και οι πάντες γελάνε… Αυτό είναι καλό, από μια άποψη, γιατί το γέλιο στην εποχή μας είναι αναγκαίο, αλλά ο άνθρωπος τόχει παρακάνει.

Πλέον έχει μείνει με τον χαρακτηρισμό του πιο αποτυχημένου δημάρχου στην ιστορία της Άρτας και το αν μείνει για ένα μήνα, ως υπηρεσιακός πρόεδρος στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων, όπως αναφέρει δημοσίευμα, δεν έχει καμία σημασία, ούτε και μπορεί να θεωρηθεί ως προσφορά στην αυτοδιοίκηση, μιας και δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα.

Ας μαζευτεί και ας προσέχει κατά τις δημόσιες εμφανίσεις του, μιας και είναι πολλοί αυτοί, που θα μπορούν να του πουν τα πράγματα με τα’ όνομά τους και να του θυμίζουν, πως με την αλαζονική του πορεία, προσέβαλλε και τους πολίτες και τον θεσμό που εκλήθη να υπηρετήσει.

Καταλαβαίνει αυτός…

 

Έφτασαν και τα έγγραφα

Τελειωμό δεν θάχουν οι αποφάσεις, που θα κινητοποιούνται και θ’ αφορούν παρανομίες στην λήψη αποφάσεων, απ’ την αποτυχημένη δημοτική αρχή… Έτσι προχθές έφτασε και σε ενδιαφερόμενο απόφαση, που αφορούσε στην παράνομη ανάθεση προμήθειας μηχανημάτων για τον Δήμο Αρταίων. Την συγκεκριμένη απόφαση υπογράφει η γενική γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου κα Βίκυ Ευταξά, ενώ την ίδια απόφαση έχει λάβει και ο επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής.

Είναι η πρώτη, όχι και η σοβαρότερη. Ακολουθούν και άλλες, οι οποίες θα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Στο επόμενο φύλλο της «Γ», θα έχουμε περισσότερα…