Κυκλοφορεί αύριο «Η ΓΝΩΜΗ»

«Παραλογισμός για τα μαγαζιά»

στην Άρτα και έντονη αναζήτηση

μιας θέσης για αιμοκάθαρση

 

 

 

 

Ο παραλογισμός σε σχέση με την λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Άρτα, καλά κρατεί, όπως και σε άλλες πόλεις της Ηπείρου και κυρίως σε παραλιακές περιοχές. Όμως το ζητούμενο είναι αν σ’ αυτό το πρόβλημα του παραλογισμού, πρέπει να είναι μέρος και η Αστυνομία. Αυτό είναι και το ερώτημα, του οποίου την απάντηση αναζητάει το ρεπορτάζ της «Γ», που παρουσιάζει και όλες τις πτυχές της λειτουργίας των καταστημάτων.

Το ρεπορτάζ για τον χώρο που η Άρτα υποδέχεται τους επισκέπτες του ιστορικού γεφυριού, είναι χρήσιμο. Σε σωρούς σκουπίδια και έναν χώρο, που σε τίποτα δεν θυμίζει χώρο υποδοχής επισκεπτών, που μπορεί να αποτελέσουν τους κήρυκες του μοναδικού μνημείου.

Ένταση στο Νοσοκομείο της Άρτας, όπου οι νεφροπαθείς ζητούν μια θέση για αιμοκάθαρση. Το πρόβλημα δημιουργείται και μοιάζει δυσεπίλυτο, εξ αιτίας της έλευσης αδειούχων από άλλες πόλεις και πρέπει να υποβληθούν σε αιμοκάθαρση.

«Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα», σε σχέση με την δράση του 60χρονου νηπιαγωγού στην Φιλιππιάδα. Ίσως είναι και το αποτέλεσμα της κοινωνικής αφασίας.

«Η κυβέρνηση καταρρέει», επισημαίνει σε συνέντευξη που παραχώρησε ο δικηγόρος Βασίλης Τσίρκας, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Άρτας, στις εκλογές του Μαΐου και Ιουνίου του 2012.

«Η ΓΝΩΜΗ» κυκλοφορεί αύριο στους συνδρομητές της και σ’ όλα τα περίπτερα και τα κεντρικά καφέ της Άρτας, της Πρέβεζας και της Φιλιππιάδας.