Τα προϊόντα της αρτινής γης στην Τήνο

Καλούνται οι τοπικές επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στην πρόκληση συμμετοχής στην έκθεση, διαθέτοντας προϊόντα για προβολή και δειγματισμό, αλλά και διαφημιστικά έντυπα

 

 

 

 

 

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Άρτας διοργανώνει  Έκθεση Προϊόντων της Αρτινής Γης – Τουρισμού στην Τήνο στις 25 – 28 Ιουλίου. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Αδελφοποίησης του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας και του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου.

Στόχος η προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων και τουριστικών υπηρεσιών της Άρτας στην αγορά της Τήνου.

Οι Διοικήσεις του Εμπορικού Συλλόγου και του Επιμελητηρίου Άρτας καλούν τις τοπικές επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στην πρόκληση συμμετοχής στην έκθεση, διαθέτοντας προϊόντα για προβολή και δειγματισμό, αλλά και διαφημιστικά έντυπα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο τηλ: 2681028728 email: epimarta@otenet.gr, μέχρι την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014.

«Μαζί…στην Τήνο»

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις Αδελφοποίησης, διοργανώνεται Εκδρομή από το Τουριστικό Πρακτορείο ΜΑΝΔΑΛΟΣ Tours, 25 – 27 Ιουλίου. Αναχώρηση Παρασκευή 25 Ιουλίου, Επιστροφή 27 Ιουλίου (μία διανυκτέρευση). Τιμές προσιτές.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνούν με το πρακτορείο στο τηλ.: 2681071533