Υποψήφιος με την Λίτσα Κιτσαντά, ο μουσικός Κώστας Κωστής

Θέλουμε μια δημοτική αρχή με δυναμική πολιτική για τη διαμόρφωση συνθηκών που θα ανακουφίσουν και θα εξυπηρετήσουν τους πολίτες…

 

 

«Στόχος μου μέσα από τη συμμετοχή μου στις Δημοτικές Εκλογές του Μάη, είναι μια δημοτική αρχή με δυναμική πολιτική για τη διαμόρφωση συνθηκών που θα ανακουφίσουν και θα εξυπηρετήσουν τους πολίτες του Δήμου Αρταίων», επισημαίνει σε μήνυμά του, ο γνωστός μουσικός Κώστας Κωστής, που κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ», επικεφαλής του οποίους είναι η Λίτσα Κιτσαντά.

Πιο συγκεκριμένα στο προεκλογικό του μήνυμα, αναφέρει: «Στόχος μου μέσα από τη συμμετοχή μου στις Δημοτικές Εκλογές του Μάη, είναι μια Δημοτική Αρχή με δυναμική πολιτική για τη διαμόρφωση συνθηκών που θα ανακουφίσουν και θα εξυπηρετήσουν τους πολίτες του Δήμου Αρταίων, ιδιαίτερα τους αδύναμους, αλλά και η δημιουργία ενός μοντέλου διακυβέρνησης που θα έχει προτάσεις και θα παρεμβαίνει δυναμικά στα μεγάλα ζητήματα της παιδείας, της υγείας, του πολιτισμού, της ανεργίας και γενικά της ποιότητας ζωής. Μέσα σ’ αυτό το αρνητικό περιβάλλον της κρίσης και της απαξίωσης της τοπικής αυτοδιοίκησης θα δώσω τον αγώνα για να γίνει πιο ανθρώπινη και πιο αποτελεσματική η πιο κοντινή προς τον πολίτη μορφή εξουσίας.

Με περηφάνια σεβασμό και υπευθυνότητα σε εσάς του πολίτη του Δήμου Αρταίων στρατεύομαι στο ψηφοδέλτιο «Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή» με επικεφαλής τη Λίτσα Κιτσαντά και ζητώ τη στήριξή σας».

 

Ο Κώστας Κωστής γεννήθηκε το 1967 στα Ιωάννινα. Είναι μόνιμος κάτοικος Άρτας από το 1995. Εργάζεται ως καθηγητής μουσικής σε μουσικά σχολεία και ωδεία. Παράλληλα κάνει μουσικές εμφανίσεις σε μαγαζιά της πόλης μας. Είναι παντρεμένος με την Εύη Βαδιβούλη και πατέρας δύο παιδιών, 3 και 6 ετών αντίστοιχα.