Ο φασισμός του Αδώνιδος…

Το λαϊκό κίνημα (πρέπει να υπάρχει και να χρησιμοποιείται ο όρος αυτός, δεν είναι ντροπή) περί άλλων να τυρβάζει και ο λαός, να μην μπορεί να αντιδράσει, για να καταντήσει ενεργούμενο, όλης της παρέας του φασιστάκου και των εκπροσώπων των καναλιών

 

 

 

Αν είναι δυνατόν! Μια ολόκληρη κυβέρνηση, να έχει σε διατεταγμένη υπηρεσία, έναν πεμπτοφαλαγγίτη υπουργό, με μοναδικό σκοπό να κατασυκοφαντεί τον λαό, τον κοσμάκη του μόχθου και να λέει ότι του κατέβει και ότι πιο φασιστικής σύλληψης επιχείρημα, μόνο και μόνο, για να κρατήσει το λαϊκό κίνημα, σε ύπνωση και να κάνουν τα αφεντικά του, άνετα την δουλειά τους.

Και φυσικά η υποκρισία είναι στο απόγειό της, με την συμπεριφορά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος με κάθε ευκαιρία, βρίσκεται στον αντίποδα, για να επαινέσει τις θυσίες του ελληνικού λαού, με βάση τις οποίες βγαίνει η χώρα απ’ την κρίση.

Πάνε να μας τρελάνουν αυτοί… Απ’ την μια να επαινούν τον λαό για τις θυσίες του και απ’ την άλλη να βάζουν τον πεμπτοφαλαγγίτη βιβλιοπώλη, να λέει ότι πιο φασιστικό φανταστεί κανένας…

Δυστυχώς εκεί φτάσαμε! Αλλά δεν φταίνε αυτοί… Την δουλειά τους κάνουν… Εκεί που πάει το ανάθεμα για την κατάντια της πολιτικής διαδικασίας και της κοινωνίας, είναι το λαϊκό κίνημα και όσοι καμώνονται πως το εκπροσωπούν. Κάτι περίεργοι τύποι, που αρέσκονται να έχουν στασίδι, στους άλλους εγκάθετους του συστήματος, που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και λένε ότι πιο απίθανο μπορεί να φανταστεί κανένας. Εκεί που η κάθε λέξη του τηλεβιβλιοπώλη αποπνέει φασισμό, αντί να τον τσακίσουν στην κυριολεξία, προσπαθούν με εξυπναδίτσες, να δημιουργήσουν εντύπωση και στην ουσία να αποδέχονται τον φασισμό του Αδώνιδος!

Αυτή είναι η πραγματικότητα κι ας καμώνονται κάτι… κουρασμένα παλικάρια του ΣΥΡΙΖΑ, πως αντιπαρατίθενται και μπροστά στον οχετό που καθημερινά εξεμεί απ’ όλα τα κανάλια, αυτοί είναι «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε»! Δεν του μίλησε κανένας ποτέ, με τον τρόπο που αυτός μιλάει και κανένας, δεν αποκάλυψε πως ο φασιστάκος βιβλιοπώλης, είναι ένας εγκάθετος του συστήματος. Όπως κανένας δεν αποκάλυψε ποτέ, γιατί τα βρωμοκάναλα της συναλλαγής, τον έχουν καθημερινά, μα καθημερινά, σε πρώτο πλάνο. Την ίδια διατεταγμένη υπηρεσία, με τον εγκάθετο φασιστάκο, εκτελούν και αυτά.

Και το λαϊκό κίνημα (πρέπει να υπάρχει και να χρησιμοποιείται ο όρος αυτός, δεν είναι ντροπή) περί άλλων να τυρβάζει και ο λαός, να μην μπορεί να αντιδράσει, για να καταντήσει ενεργούμενο, όλης της παρέας του φασιστάκου και των εκπροσώπων των καναλιών.

Ντροπή! Και για την κατάντια αυτή, της πολιτικής και της κοινωνίας, θα κληθούν να λογοδοτήσουν, όσοι τον ανέχονται και του δίνουν χώρο, να κάνει όσα κάνει.