ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΛΑΠΑΣ: Δύναμη ανάπτυξης το λιμάνι της Πρέβεζας

Στη συνάντηση που είχε με το σωματείο εργαζομένων, παρουσίασε τις προτάσεις του και τόνισε ότι το λιμάνι αποτελεί μία από τις πιο κρίσιμες υποδομές ανάπτυξης

 

 

 

Σε μοχλό ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή και ουσιαστικής στήριξης της τοπικής οικονομίας μπορεί να αναδειχθεί το λιμάνι της Πρέβεζας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από τη συνεργασία φορέων και με επιλογές που θα απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις.

Ο επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας Μιλτιάδης Κλάπας στη συνάντηση που είχε με το σωματείο εργαζομένων, παρουσίασε τις προτάσεις του και τόνισε ότι το λιμάνι αποτελεί μία από τις πιο κρίσιμες υποδομές ανάπτυξης.Παράλληλα σημείωσε ότι για την παράταξή του αποτελεί προτεραιότητα η αναβάθμιση του λιμενικού ταμείου. Κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την πρόσληψη ανθρώπων της αγοράς που θα χαράξουν συγκεκριμένους στόχους ενώ κάθε πόρος που θα προέρχεται από την αύξηση της δραστηριότητας στο λιμάνι θα επενδύεται για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και την καλύτερη εξυπηρέτηση.«Πρέπει να ενισχυθεί ο εμπορικός αλλά και ο τουριστικός χαρακτήρας του λιμανιού. Μπορούν να συνυπάρξουν κι ν’ αναπτυχθούν αρμονικά με την εφαρμογή της δεύτερης λύσης που περιέχεται στο master plan» σημείωσε ο κ. Κλάπας.

Ο κ. Κλάπας πήρε σαφή θέση και στο ζήτημα της μαρίνας τονίζοντας ότι πρέπει να λειτουργήσει με βάση το νομικό πλαίσιο και τους όρους δημοπράτησης που τη διέπουν.