Με δυναμική ο Πάνος…

Καταγράφουμε την υποψηφιότητα

του δικηγόρου Πάνου Καραγιώργου,

ως την πιο ηχηρή μεταγραφή, που έκανε

ο δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης

 

 

 

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταγραφεί ως μια απ’ τις σημαντικές υποψηφιότητες για τον Δήμο Αρταίων, αυτή του δικηγόρου Πάνου Καραγιώρου, ο οποίος προσέρχεται σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση, με εμπειρία, αλλά και ουσιαστική κοινωνική παρουσία. Έχει ενταχτεί στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου Γιάννη Παπαλέξη και έχει ήδη αρχίσει τον προεκλογικό του αγώνα, με την ιδιαίτερη άνεση, να έχει δίπλα του φίλους, οι οποίοι θα κάνουν τα πάντα για την εκλογή του.

Από νεαρός στα κοινά ο δικηγόρος Πάνος Καραγιώργος, έχει εκλεγεί νομαρχιακός σύμβουλος το 1998, με τον συνδυασμό του υποψηφίου νομάρχη Κώστα Αντωνίου, ενώ ακολούθησαν δυό τετραετίες, όπου τον συναντάμε να εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Άρτας, με τον συνδυασμό του δημάρχου Πάνου Οικονομίδη.

Ως δημοτικός σύμβουλος, διετέλεσε και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, στις συνεδριάσεις του οποίου είχε εξασφαλίσει ποιότητα και αποδοτικότητα. Άποψη την οποία ενστερνίζονται και οι αντίπαλοι της εποχής…

Εκτός αυτών, ο Πάνος είναι ένα κοινωνικό άτομο, που πάντα επιχειρεί συνεννόηση με όλους, ώστε και μέσω αυτής να εξασφαλίσει την απάντηση σε ζητήματα της εποχής, αλλά και λύση προβλημάτων.

Θα μας επιτραπεί να καταγράψουμε την υποψηφιότητα του δικηγόρου Πάνου Καραγιώργου, ως την πιο ηχηρή μεταγραφή, που έκανε ο δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης.