Ευχάριστα νέα για τους αδερφούς Παρρά

Θα δοκιμαστούν από την ΠΑΡΙ ΖΕΝ

ΖΕΡΜΕΝ, το επόμενο διάστημα,

όπως ανακοινώθηκε απ’

τον ΑΟ Τζουμέρκα

 

 

Στην συνεστίαση που πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη, στο Αθαμάνιο, ο ΑΟ Τζουμέρκα, ήρθαν και τα ευχάριστα νέα… Τα ταλαντούχα αδέρφια Αλέξανδρο και Άγγελο Παρρά, επιθυμεί να δοκιμάσει η πρωταθλήτρια Γαλλίας ΠΑΡΙ ΖΕ ΖΕΡΜΕΝ, με την προοπτική να τα εντάξει στις ακαδημίες και από κει και πέρα, να είναι στα δικά τους χέρια (καλύτερα στα πόδια) το μέλλον τους. Απομένουν οι διευκρινίσεις και οι σχετικές τακτοποιήσεις, ώστε τα παιδιά να μεταβούν στην γαλλική πρωτεύουσα και από κει και πέρα να γίνουν οι εκτιμήσεις.

Η ανακοίνωση των νέων έγινε στην συνεστίαση, όπου η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη αι έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, όπως μας μετέφερε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Νίκος Καραβασίλης, για τον οποίο πρέπει να σημειωθεί πως είναι ένα ακούραστος εργάτης και καθημερινά προσπαθεί για το μέλλον του ΑΟ Τζουμέρκα.

Ο ίδιος μας επεσήμανε πως στην συνεστίαση που έγινε η συμμετοχή των φίλων της ομάδας ήταν συγκλονιστική, γεγονός που σημαίνει για τους διοικούντες, ότι πρέπει να κάνουν ότι περνάει απ’ το χέρι τους, για να γνωρίσει η ομάδα των τζουμέρκων καλύτερες ημέρες. Και όπως δεσμεύτηκε στην «Γ», αυτό θα γίνει….