Κυκλοφορεί αύριο «Η ΓΝΩΜΗ»

Με χρώματα… αρώματα

και μαχητικές παρεμβάσεις

σε όλα τα μεγάλα ζητήματα

της περιοχής μας…

 

 

Ένα προσωπικό (και σοβαρό) πρόβλημα του εκδότη της «Γ», δεν επέτρεψε την κυκλοφορία της, την περασμένη Παρασκευή και εις πείσμα όσων πίστεψαν ότι μπορεί και να χαθήκαμε, «Η ΓΝΩΜΗ» έρχεται και αύριο με πολλά και μοναδικά θέματα, τα οποία και τον δημόσιο διάλογο θα κινήσουν, αλλά και θα οδηγήσουν τους αναγνώστες, πίσω απ’ τα γεγονότα.

«Από νωρίς», είναι ο τίτλος του κυρίου θέματος της εφημερίδας και αφορά στην προεκλογική δραστηριότητα, μιας και οι βασικοί υποψήφιοι των εκλογών του ερχόμενου Μαΐου, μιας και οι υποψήφιοι έχουν ήδη αρχίσει τον προεκλογικό τους αγώνα. Σε δισέλιδο αφιέρωμα της εφημερίδας, καταγράφονται τα υπέρ και τα κατά των υποψηφίων δημάρχων, όπως επίσης και το που οδηγούν οι κινήσεις, που μέχρι τώρα έχουν κάνει.

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, τρεις αγροτικοί συνεταιρισμοί της Άρτας και το θέμα του από μόνο, μαζί με την παρέμβαση αναγνώστη, για το πώς θα πρέπει να κινηθεί η διακίνηση των πορτοκαλιών στην Άρτα, είναι τα θέματα, που στην ουσία πρέπει να επαναφέρουν στην επικαιρότητα τον διάλογο για την αγροτική παραγωγή.

«Ο θρύλος των Εξαρχείων, κατάγεται απ’ την Άρτα», είναι ο τίτλος του αφιερώματος της «Γ» και αναφέρεται στην πορεία του Γιάννη Φελέκη, που κατάγεται απ’ το Δημαριό Άρτας.

Στην «Γ» που κυκλοφορεί, υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ και όπως πάντα πολλές αναλύσεις και τολμηρά σχόλια, τα οποία είναι και η ταυτότητα της εφημερίδας.

«Η ΓΝΩΜΗ» κυκλοφορεί αύριο σ’ όλους τους συνδρομητές της, καθώς επίσης σε όλα τα περίπτερα και τα καφέ της Άρτας και της Φιλιππιάδας.