Κυκλοφορεί αύριο «Η ΓΝΩΜΗ»

Στολίδι για την Άρτα,

το νέο γήπεδο Αγίων Αναργύρων,

δημιούργημα του επιχειρηματία

Οδυσσέα Δράκου

 

 

Με πολλά θέματα και ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα, στο νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο, που κατασκευάστηκε σε χρόνο ρεκόρ στον συνοικισμό των Αγίων Αναργύρων, κυκλοφορεί αύριο η εβδομαδιαία εφημερίδα «Η ΓΝΩΜΗ».

«Στολίδι της Άρτας», χαρακτηρίζει η εφημερίδα το νέο γήπεδο, το οποίο εγκαινιάστηκε με νικηφόρο αγώνα της ΑΕ Καραϊσκάκης, που το χρησιμοποιεί ως έδρα της. Επεβλήθη του Παναργειακού με 2-0 και οδεύει, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για την Β’ Εθνική, φιλοδοξώντας να γράψει την δική της ιστορία. Η «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» της «Γ», έχει τίτλο «αν αυτή η ομάδα λεγόταν ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και από μόνος του, ο τίτλος οδηγεί σε χρήσιμα συμπεράσματα.

ΤΑ «ΕΝ ΔΗΜΩ» της «Γ», αυτή την εβδομάδα, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον… Απ’ την μια στο νυν δήμαρχο Γ. Παπαλέξη, δεν του βγαίνει «η ενίσχυση απ’ το παρελθόν», μιας και δημιουργεί παράπλευρες απώλειες και απ’ την άλλη η… επέλαση του πρώην κοινοτάρχη Νεοχωρίου, πρώην δημάρχου Αράχθου και πρώην βουλευτή Κώστα Παπασιώζου, δημιούργησε άλλες ανάλογες απώλειες. Και φυσικά πρόσωπο έκπληξη, για τον συνδυασμό του Παύλου Στασινού…

Στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, ο φαρμακοποιός Γιώργος Τσιανάκας, φαίνεται να έχει κάνει σημαντική δουλειά και παρουσιάζεται έτοιμος, από τώρα, για την εκλογική μάχη του Μαϊου. Στο ρεπορτάζ της «Γ» καταγράφονται οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει.

«ΦΩΤΟπερίπατος» και πάλι. Τέσσερις σελίδες, με την κίνηση σ’ όλα τα μαγαζιά της Άρτας και φυσικά, όπως πάντα, πολύ καλές φωτογραφίες.

Η «Γ» κυκλοφορεί αύριο στους συνδρομητές της και σ΄ όλα τα περίπτερα και τα κεντρικά καφέ της Άρτας και της Φιλιππιάδας…