Κι άλλες επιτυχίες στην κολύμβηση

Το τμήμα κολύμβησης της ΔΟΞΑΣ Άρτας, συμμετείχε στο 2nd VODAFONE SWIMMING CUP IOANNINA 2013

 

Με επιτυχία ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 το τμήμα κολύμβησης της ΔΟΞΑΣ Άρτας, συμμετέχοντας στο 2nd VODAFONE SWIMMING CUP IOANNINA 2013 που διοργάνωσε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου 2013.

Στους παραπάνω αγώνες συμμετείχαν 25 σωματεία με 500 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ΔΟΞΑ Άρτας συμμετείχε με 20 αθλητές αγωνιστικού και προαγωνιστικού τμήματος και κέρδισε 1 ασημένιο μετάλλιο (Βάσσος Νεκτάριος στα 50 μ ύπτιο Παίδες ). Οι κολυμβητές Βάσσος Νεκτάριος στα 50 μ πεταλούδα και 50 μ ύπτιο, Κατσιγιάννη Κωνσταντίνα στα 50 μ ελεύθερο, Ψυλλιάς Αλέξανδρος στα 50 μ ελεύθερο και Χλέτσης Άγγελος στα 100 μ πεταλούδα εξασφάλισαν με τις επιδόσεις τους στα παραπάνω αγωνίσματα τη συμμετοχή τους στο Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Φεβρουαρίου στη Θεσ/νίκη.

Αρκετοί κολυμβητές του αγωνιστικού τμήματος έφθασαν πολύ κοντά στους απαιτούμενους χρόνους ορίων, οι οποίοι, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας κ. Καραμουσαντά Φώτη θα μπορέσουν με συστηματική προπόνηση σε επόμενους αγώνες να εξασφαλίσουν τα όρια συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα. Αυτό που προέχει για όλους τους κολυμβητές του συλλόγου είναι να παραμείνει ανοικτό το κολυμβητήριο όλο το χρόνο. Συγχαρητήρια στους κολυμβητές μας για τη συμμετοχή και τις επιδόσεις τους και καλή επιτυχία σε όλους τους αγώνες.