Κυκλοφορεί αύριο «Η ΓΝΩΜΗ»

Διαδοχικές οι εξελίξεις σε σχέση με τις υποψηφιότητες στο Δήμο Αρταίων…

 

Ο Παύλος Στασινός, είχε αποφασίσει να κάνει την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, για το Δήμο Αρταίων, την Παρασκευή το μεσημέρι. Το έμαθε ο νυν δήμαρχος Γ. Παπαλέξης και είπε να κάνει την ρελάνς… Αποφάσισε να παραχωρήσει συνέντευξη «εφ’ όλης της ύλης» την ίδια μέρα, με λίγες ώρες διαφορά…

Γράφει η «Γ» σχετικά: «Είναι δεδομένο, ότι αν μπορέσει ο νυν δήμαρχος Γ. Παπαλέξης, να δημιουργήσει συνδυασμό και να είναι εκ νέου υποψήφιος, ο βασικός του αντίπαλος, θα είναι, που δεν θα πρέπει να είναι, ο γιατρός Παύλος Στασινός. Και σ’ αυτόν θα στρέψει τα βέλη του, θεωρώντας, ότι κάτι απ’ τα παλιά, μπορεί να του μείνει. Όμως και πάλι θα βρεθεί σε αδιέξοδο, γιατί ο πολίτης, δεν θα ακολουθήσει την άγονη αντιπαράθεση, που δείχνει να επιλέγει ο Γ. Παπαλέξης».

Την ίδια ώρα οι τσιγγάνοι της ευρύτερης περιοχής έχουν την… τιμητική τους. Απ’ την μια γιγαντώνουν τον οικισμό τους στην Φιλοθέη, χωρίς καμία άδεια και απ’ την άλλη κλέβουν και ληστεύουν, όποιον βρουν μπροστά τους… Η παρέμβαση της «Γ», επί των θεμάτων αυτών, είναι ουσιαστική, αλλά ποιος να την λάβει σοβαρά υπ’ όψιν του.

Το κυκλοφοριακό είναι το επόμενο μεγάλο θέμα και η παρέμβαση του δικηγόρου Γιώργου Χαλκιά. Το άρθρο του τιτλοφορείται «GPS, πυξίδα και περισκόπιο» και διαπιστώνει πως «… Η πόλη μπορεί να μεγάλωσε. Οι δημοτικοί της άρχοντες έμειναν μικροί»!

Όπως πάντα οι μόνιμες στήλες με παρεμβάσεις και σχόλια, επί των συγκεκριμένων προβλημάτων και εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή. Και φυσικά, οι σελίδες της «ΕΞΟΔΟΥ», έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.

Η «ΓΝΩΜΗ» κυκλοφορεί αύριο στους συνδρομητές της, σ’ όλα τα περίπτερα και τα κεντρικά στέκια της Άρτας και της Φιλιππιάδας…