Πρόταση για Ηλία Καραμπίκα

Θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, στο Δήμο Αρταίων, σύμφωνα με την απόφαση των μελών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης…

 

Τελικά, αν και δεν ανακοινώθηκε, η κυοφορούμενη απόφαση, για να είναι ο οικονομολόγος Ηλίας Καραμπίκας, ο υποψήφιος δήμαρχος, που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Αρταίων, ελήφθη την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, στην ολομέλεια που έγινε στο ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ, με την παρουσία πολλών μελών και αυτοδιοικητικών στελεχών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Γ», η πρόταση για την υποψηφιότητα του Ηλία Καραμπίκα, αντιμετωπίστηκε θετικά απ’ την συντριπτική πλειοψηφία των παρισταμένων και πρέπει να σημειωθεί πως δεν προέκυψε και άλλη πρόταση, ώστε να προκύψει η όποια αντιπαράθεση…

Βεβαίως ο συνδυασμός που θα στηριχτεί θα είναι αυτός της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, που και σήμερα εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο και επικεφαλής του, ήταν η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία εξελέγη βουλευτής. Και, όπως επισημάνθηκε στην συνάντηση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει την απόφαση να τεθεί επικεφαλής του συνδυασμού ο κ. Ηλίας Καραμπίνας, να την επικαιροποιήσει και να την στηρίξει και ο συνδυασμός.

Βεβαίως αυτά, φαντάζουν ως τυπικές διαδικασίες και το δεδομένο πλέον, είναι πως έχει αποφασιστεί και μια υποψηφιότητα ακόμη, για το Δήμο Αρταίων.