Κίνημα υπέρ Ροζίνας…

Με φόντο βέβαια και την δυνατότητα

που έχει το Πέτα, ως έδρα του

Δήμου Ν. ΣΚΟΥΦΑ, να εκλέξει

δικό του δήμαρχο…

 

 

 

 

Η συζήτηση, σε κεντρικό στέκι του Πέτα, είχε ενδιαφέρον από πολλές απόψεις… Απ’ την μια το γεγονός, ότι στο Πέτα ως έδρα του Δήμου Ν. Σκουφά, πρέπει να δει το ενδεχόμενο να εκλεγεί δήμαρχος από κει, και απ’ την άλλη ότι το ενδεχόμενο αυτό, το υποστηρίζουν στελέχη της τοπικής κοινωνίας, ανεξάρτητα απ’ την κομματική αφετηρία του καθενός.

Έτσι έπεσε στο τραπέζι και η πρόταση. Να στηριχτεί ως υποψήφια δήμαρχος η πρώην αντιδήμαρχος του εν λόγω Δήμου, Ροζίνα Βαβέτση, η οποία πρέπει να σημειωθεί ότι όλο το προηγούμενο διάστημα, εργάστηκε σκληρά και καταξιώθηκε και πέραν των ορίων του Πέτα, όπου η αναγνώριση και η αποδοχή πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Δεν ήταν απλή η συζήτηση και η πρώτη σκέψη που κάναμε, συζητώντας παράλληλα, είναι ότι η πρόταση μπορεί να αποτελεί προϊόν πονηρίας, ώστε να δημιουργηθεί πρόβλημα στον συνδυασμό του δημάρχου Στάθη Γιαννούλη, το οποίο πρόβλημα, θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί άλλος υποψήφιος, που στην πορεία μπορεί να προκύψει και να γίνει… νταβαντούρι. Όμως η σκέψη και ο προβληματισμός, δεν κόλλαγε στην άποψη των συνομιλητών μας, οι οποίοι μας εξήγησαν πως δεν τους ενδιαφέρει η όποια… δολιοφθορά ή οι μικροπολιτικές που σε άλλες εποχές, ήταν εκ των ων ουκ άνευ, σε προεκλογικές περιόδους.

Βεβαίως μπορούμε να ισχυριστούμε με σιγουριά, ότι αν και ιδιαίτερα τιμητική η αναγνώριση, για την πρώην αντιδήμαρχο Ροζίνα Βαβέτση απ’ όλα τα στελέχη της κοινωνίας του Πέτα, που δεν ήταν παραδοσιακά στο ίδιο κόμμα, αλλά η ίδια δεν δείχνει να αποδέχεται κάτι τέτοιο. Έχουμε πληροφορηθεί, ότι είναι δεδομένη η απόφασή της, να πορευτεί με τον δήμαρχο Στάθη Γιαννούλη και να συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε απ’ τις προηγούμενες εκλογές.

Ωστόσο η αναγνώριση, πρέπει να καταγραφεί στα θετικά της.