Ώρα Ευρώπης για τις γυναίκες

Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό

Αθλητικό Κέντρο και τα δυο

παιχνίδια με τη Χέρσον

 

 

 

To Ευρωπαϊκό της κοστούμι θα φορέσει το Σαββατοκύριακο η ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ Αναγέννηση Άρτας που υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας την Χερσόν από την Ουκρανία για το Challenge Cup.

Και τα δύο παιχνίδια γίνονται στην Άρτα, μετά από απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού οι Αρτινοί φίλαθλοι θα μπορούν να απολαύσουν θέαμα υψηλού επιπέδου και να χειροκροτήσουν τις αθλήτριες της ομάδος μας.

Να σας θυμίσουμε πέρυσι η ομάδα μας έφτασε μέχρι τους 16 του Challenge Cup, έχοντας καταφέρει έναν άθλο παίρνοντας την πρόκριση μέσα στην Πορτογαλία από το Collegio de gaia και φέτος μπορεί να φτάσει και πιο ψηλά με τις προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ και που είναι πιο πλήρης από ποτέ. Και οι δύο αγώνες έχουν ώρα έναρξης 18:00.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από τον Δήμο Άρτας και την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, ενώ οι μεγάλοι χορηγοί ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΟΝ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΝΕΖΑΣ-ΑΡΤΑΣ, LAMBERTS, JETOIL και όλοι οι μικρότεροι χορηγοί-υποστηρικτές έχουν βοηθήσει στα μέγιστα για τις δύο τόσο σημαντικές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Στο κλειστό θα βρίσκονται όλα τα παιδιά των ακαδημιών, καθώς και οι γονείς τους, ενώ το παρόν θα δώσει και η νεανική ομάδα της Κέρκυρας, που έρχεται από το νησί των Φαιάκων αποκλειστικά για τους αγώνες της Ευρώπης, δείγμα της σημαντικότητας τους γεγονότος για την περιοχή.

Πηγή: orangenews.gr