Αποχώρησαν απ’ την συνεδρίαση του Π.Σ.

«Ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης

δεν εννοεί να καταλάβει ότι η

Περιφέρεια Hπείρου δεν μπορεί

να λειτουργεί ως ενός ανδρός αρχή»

 

 

 

 

«Διαμαρτυρόμαστε για τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση του Συμβουλίου που κορυφώθηκε σήμερα με την ακραία επίδειξη αυταρχισμού του Περιφερειάρχη», επισημαίνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός « Ήπειρος Τόπος να Ζεις», μετά την σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, απ’ την οποία αποχώρησαν και ο εν λόγω συνδυασμός και οι υπόλοιποι συνδυασμοί της μειοψηφίας.

Ολόκληρο το κείμενο που εξέδωσε ο συνδυασμός « Ήπειρος Τόπος να Ζεις», έχει ως εξής:

 

«Η παράταξη « Ήπειρος Τόπος να Ζεις» , όπως και οι άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, αποχωρήσαμε από τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Με τον έντονο αυτό τρόπο διαμαρτυρόμαστε για τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση του Συμβουλίου που κορυφώθηκε σήμερα με την ακραία επίδειξη αυταρχισμού του Περιφερειάρχη ο οποίος κατά την προσφιλή του τακτική δεν επέτρεψε τη συζήτηση κρίσιμου ζητήματος που αφορά τη λειτουργία της αγοράς και την Κυριακάτικη αργία.

Ανεξαρτήτως της θέσης που μπορεί να έχει κανείς στο προκείμενο ζήτημα, επιλέξαμε την αποχώρηση θέλοντας να καταγγείλουμε τον κ. Καχριμάνη ο οποίος δεν εννοεί να καταλάβει ότι η Περιφέρεια Ηπείρου δεν μπορεί να λειτουργεί ως ενός ανδρός αρχή, υποβαθμίζοντας μέχρι γελοιοποίησης, το θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Σε κάθε περίπτωση, ως παράταξη «Ήπειρος Τόπος να Ζεις», δηλώνουμε ότι δεν συμβιβαζόμαστε με τη σιωπή των αμνών που θέλει να επιβάλλει ο κ. Καχριμάνης στο Περιφερειακό Συμβούλιο και καταδείχθηκε από την ψήφιση εν ριπή οφθαλμού των θεμάτων της σημερινής ημερήσιας διάταξης».