Οι φοιτητές, κάθε Τρίτη, πάνε SWING…

Η πρώτη φοιτητική βραδιά του SWING,

άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και οι

Τρίτες που ακολουθούν, αναμένονται

πιο συναρπαστικές…

 

 

 

Φοιτητική βραδιά στο SWING την περασμένη Τρίτη και οι φοιτητές της περιοχής, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, για μια ξεχωριστή βραδιά, δική τους και με εκπλήξεις φυσικά…

Όλα λειτούργησαν άψογα και θα λέγαμε, πως ο χώρος του SWING, που είναι μαζεμένος και ιδιαίτερα καλαίσθητος και λειτουργικός, βοηθάει για τέτοιες βραδιές, που ο ένας πρέπει να βρεθεί κοντά στον άλλον και προϊούσης της νύχτας, όλο το μαγαζί να γίνει μια παρέα… Έτσι και έγινε. Οι φοιτητές διασκέδασαν με την ψυχή τους, η μουσική ήταν πολύ καλή και όπως είναι λογικό το επόμενο ραντεβού, Τρίτη βράδυ στο SWING, είναι δεδομένο.

 

f2

 

f3

 

Και Μουρατίδη…

 

Όμως δε μένει σ’ αυτή την διοργάνωση μόνο το καλό SWING. Έχει κι άλλες εκπλήξεις. Το ερχόμενο Σάββατο, οι πάντες θα έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε το ερχόμενο Σαββατόβραδο σ’ ένα πάρτι, όπου guestdjθα είναι ο γνωστός σε όλους μας Νίκος Μουρατίδης.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις ο Ν. Μουρατίδης, μόνο να σα θυμίσουμε πως ένας άνθρωπος που σίγουρα δε μασάει τα λόγια του και δεν διστάζει να εκφράζει την άποψη του όσο καυστική κι αν είναι αυτή.

Μεγάλη η ιστορία του Νίκου Μουρατίδη, στο χώρο του θεάματος, ρωτήθηκε απ’ το «alltrends.gr», για τις συνεργασίες του απ’ την Μελίνα Μερκούρη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, μέχρι τον Γιώργο Μαζωνάκη, αν αυτό ήταν το μεγάλο στοίχημα και η απάντησή του ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα: «Μπορεί στην αρχή να μην ήταν στοίχημα, στην διάρκεια όμως να έγινε. Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά στη ζωή μου. Τις αγάπησα όλες τις δουλειές μου. Παράτησα τις παρέες μου για να δοθώ ολοκληρωτικά σε αυτά που έκανα. Δούλεψα με μεγαθήρια αλλά και με μικρότερους και νέους καλλιτέχνες. Το καλοκαίρι του 1992 τυχαία γνωρίζω τον Μαζωνάκη στη Πάτρα, είδα ότι αυτός ο πιτσιρικάς κάτι έχει. Τον πήρα λοιπόν, του έκανα συμβόλαιο στην εταιρεία και δούλεψα μαζί του μέχρι το ‘98. Ουσιαστικά ήταν ένα στοίχημα. Ο Μαζωνάκης είναι εντελώς δημιούργημα δικό μου! Ήταν ένα παιδί άγνωστο στη Πάτρα σε ένα μαγαζί από αυτά που λέμε «σκυλάδικα» και τον άκουσα εκεί, τον πήρα, τον μεταμόρφωσα και τον έκανα πρώτο όνομα! Δούλεψα μαζί του σαν μάνατζερ με την κανονική σημασία της λέξης, όχι καραγκιοζιλίκια! Όχι σαν κι αυτούς που βγαίνουν και λένε, «είμαι μάνατζερ». Στρατηγική καριέρας, χτίσιμο καριέρας, τα πάντα. Είχαμε δέσει τόσο πολύ που ήταν σα να κάνω καριέρα εγώ και ο Μαζωνάκης απλώς τραγούδαγε. Όλα τα άλλα τα έκανα εγώ. Αυτό ήταν η πρώτη φορά που το έκανα, να πάρω δηλαδή έναν άγνωστο και να τον κάνω σούπερ σταρ»!

 

mouratidis--11-w