Μεγάλος φιλικός αγώνα, για καλό σκοπό…

Οι παλαίμαχοι της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, αντιμετωπίζουν τους παλαίμαχους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και τα έσοδα θα δοθούν στο κέντρο ατόμων με ειδικές ανάγκες «ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ»

 

 

 

 

Το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος φιλικός αγώνας των παλαιμάχων της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και του ΠΑΣ Γιάννενα, στο Δημοτικό Στάδιο της Άρτας. Ο αγώνας αυτός, εκτός των καλών ποδοσφαιρικών αναμνήσεων, που θα επαναφέρει στην επικαιρότητα και θα είναι αφορμή, για προβληματισμό, έχει και σοβαρό σκοπό. Τα έσοδα θα διατεθούν, για να ενισχυθεί η προσπάθεια που κάνει το κέντρο ατόμων με ειδικές ανάγκες «ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ».

Σε συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος του κέντρου ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ και οι εκπρόσωποι των παλαιμάχων Βασίλης Χρηστάκης και Στάθης Παππάς, συνεννοήθηκαν και για τις τελευταίες λεπτομέρειες της διοργάνωσης. Ο κ. Μπίζας, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Χρηστάκη και μέσω αυτού όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, για την ευαισθησία που δείχνουν σε σχέση με την προσπάθεια που κάνει το κέντρο ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Απ’ την πλευρά του, ο εκπρόσωπος των παλαιμάχων κ. Χρηστάκης, επεσήμανε πως η προσπάθεια αυτή, με τον σκοπό που έχει, χαροποιεί ιδιαίτερα όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, που μέσω αυτής της επιλογής, έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν, έστω και κατ’ ελάχιστον τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Η ομάδα των παλαιμάχων της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, προετοιμάζεται για τον αγώνα αυτόν, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Βασίλη Λάιου, ο οποίος επιμένει η ομάδα να παρουσιαστεί καλά προετοιμασμένη. Στην προσπάθεια συμμετέχουν όλες οι μεγάλες δόξες του τοπικού ποδοσφαίρου, αρχής γενομένης απ’ τον Δημήτρη Σιακούφη και φτάνοντας μέχρι τους νεώτερους, τον Γιώργο Παπαποστόλη τον Στάθη Παππά, τον Κώστα Τσόγκα, τον Γιάννης Λάιο, τον Μάκη Ντόβα, τον Δημήτρη Νταλάκα, τον Κώστα Ζάχο, τον Γιώργο Παπαμιχαήλ, τον Λεωνίδα Αθανασίου, τον Ηλία Μαγκάκη, τον Κ. Στασινό, τον Δ. Υφαντή, τον Στράτο, τον Παναγιώτη Νίκου, τον Παν. Μπακόλα, τον Δ. Αραβανή, τον Λάκη Παρά και άλλους.

Με καλή ομάδα, αναμένεται να έρθει στην Άρτα και η αποστολή των παλαιμάχων του ΠΑΣ Γιάννενα και όπως είπε στην «Γ» ο εκπρόσωπός τους Θανάσης Χαρίσης, που για ένα εξάμηνο είχε αγωνιστεί και στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, θα την πλαισιώνουν ο Λάκης Παπαγγέλης, ο Βασίλης Λιάκος, ο Γιώργος Κώνστας, ο Δ. Βουκελάτος, ο Σωτήρης Ζαβογιάννης, ο Θ. Οικονόμου, ο Χ. Γιάτσος, ο Β΄ Ζήσης και άλλοι μεγάλοι ποδοσφαιριστές τους παρελθόντος.

 

Η φωτογραφία είναι απ’ την συνάντηση, που είχε ο πρόεδρος του κέντρου ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ Μπάμπης Μπίζας, με ους εκπροσώπους των παλαιμάχων Βασίλη Χρηστάκη και τον Στάθη Παππά.