Από πάνω λεμόνια κι από κάτω κλοπιμαία!

Ο Αλβανός είχε βρει καλό τρόπο,

για να μεταφέρει πολλά κλοπιμαία

στην πατρίδα του, αλλά συνελήφθη…

 

 

 

 

Καλό κόλπο, νόμισε ότι είχε σκεφτεί ο αλβανός, αλλά λογάριαζε χωρίς τους άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, σε έλεγχο που έγινε, ανακάλυψαν το κόλπο και τον συνέλαβαν.

Ο αλβανός, με το ημιφορτηγό του, είχε ξεκινήσει απ’ την Κόρινθο και στην καρότσα του αυτοκινήτου είχε τοποθετήσει πολλά κλοπιμαία, τα οποία φρόντισε να σκεπάσει με λεμόνια, για να δείχνει ότι μεταφέρει προϊόντα και όχι κλοπιμαία. Όμως με την πρώτη κίνηση των αστυνομικών, αποκαλύφτηκαν τα πολλά κλοπιμαία, μεταξύ των οποίων τηλεόραση 32’’, μοκέτες, χορτοκοπτικό μηχάνημα, άλλα γεωργικά εργαλεία και είδη οικιακής χρήσεως.

Το αυτοκίνητο και τα μεταφερόμενα πράγματα κατασχέθηκαν, ενώ ο αλβανός οδηγός του οχήματος, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Άρτας, ο οποίος αποφάσισε να οριστεί τακτική δικάσιμος, ενώ ο αλβανός αφέθηκε ελεύθερος.

Απ’ την Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας, πιθανολογείται ότι τα κλοπιμαία προέρχονται απ’ την περιοχή της Κορίνθου, όπου δρούσε ο αλβανός και σε συνεργασία με άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις, τις επόμενες ημέρες, θα προσπαθήσουν να βρουν από πού προέρχονται, για να επιστραφούν.