Έτοιμο το νέο ΠΡΕΣΤΙΖ

Θα υποδεχτεί

τους πολλούς φίλους του,

ανανεωμένο στις 24 Οκτωβρίου

 

 

 

 

Τις τελευταίες πινελιές, βάζουν οι συνεργάτες τους ιδιοκτήτη του ΠΡΕΣΤΙΖ Ανδρέα Κολέτσου, στον χώρο, που αναμένεται να γράψει την δική του ιστορία και τον φετινό χειμώνα. Όπως είναι ήδη γνωστό το ΠΡΕΤΣΙΖ, ανοίγει για τη νέα χειμερινή περίοδο, στις 24 Οκτωβρίου και πλέον, οι προετοιμασίες, είναι στο αποκορύφωμά τους, μιας και είναι ειλημμένη η απόφαση, να γίνει κάτι το μοναδικό, που θα ικανοποιεί όλους τους επισκέπτες.

Όπως είναι γνωστό, το ΠΡΕΣΤΙΖ λειτουργεί απ’ το πρωί και υποδέχεται όλους όσους θέλουν να απολαύσουν τον καφέ τους, δίπλα στο γεφύρι και τον Άραχθο, που μπορεί να τους παρέξει μοναδική ηρεμία και να κάνουν εκεί την συζήτησή τους ή να διαβάσουν την εφημερίδα τους. Εκεί βρίσκουν τον καλύτερο χώρο, για να δουν και να μαγευτούν απ’ το ιστορικό γεφύρι και οι επισκέπτες της Άρτας, οι οποίοι φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το βράδυ, το ΠΡΕΖΤΖ, όπως και πέρυσι, αλλά και το περασμένο καλοκαίρι, μετατρέπεται σ’ ένα πολύ καλό club, στο οποίο όλοι οι νέοι της Άρτας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, βρίσκουν την θέση τους, για να περάσουν αξέχαστες βραδιές. Και φέτος, οι εκπλήξεις, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη Ανδρέα Κολέτσο, θα διαδέχονται η μια την άλλη, με την μετάκληση σημαντικών σχημάτων απ’ την Αθήνα, που υπό άλλες συνθήκες, οι περισσότεροι αρτινοί, δεν θα είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν.

Εν αναμονή λοιπόν και το μεγάλο ραντεβού, είναι προγραμματισμένο για τις 24 Οκτωβρίου στο ΠΡΕΤΙΖ, δίπλα στο ιστορικό γεφύρι.

 

prestiz-12-diaf-66-x