«Φύλλο και φτερό» έκανε το σπίτι του Χρήστου Παππά, η Αντιτρομοκρατική

Βρέθηκαν δύο πιστόλια -ένα 32αρι Colt και ένα δεύτερο από το οποίο είχε αφαιρεθεί ο μηχανισμός- τα οποία πρόκειται να σταλούν στην Αθήνα, για βαλλιστική εξέταση

 

 

 

 

Φύλλο και φτερό κάνει από τις έντεκα το πρωί της Δευτέρας το κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής και η Ασφάλεια Ιωαννίνων το σπίτι του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά.

Ο Χρήστος Παππάς και η οικογένειά του διέμεναν μόνιμα στην περιοχή μέχρι τις εκλογές του 2012. Από τότε μετακόμισαν στην Αθήνα, διατηρούν όμως την κατοικία τους στην περιοχή την οποία επισκέπτονταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Λίγο μετά τις έντεκα το πρωί κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής εισήλθε στο σπίτι και σύμφωνα με πληροφορίες θα χρειαστούν πολλές ώρες μέχρι να απομακρυνθεί το σύνολο του υλικού που έχει εντοπιστεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε προηγηθεί το βράδυ της Κυριακής αυτοψία στους χώρους του σπιτιού από άνδρες της κρατικής ασφάλειας, παρουσία εισαγγελέα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι βρέθηκαν δύο πιστόλια -ένα 32αρι Colt και ένα δεύτερο από το οποίο είχε αφαιρεθεί ο μηχανισμός- τα οποία πρόκειται να σταλούν στην Αθήνα, για βαλλιστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός των όπλων, εντοπίστηκαν φωτογραφίες του Χίτλερ, σβάστικες και γερμανικά κράνη.

Παράλληλα, το βράδυ της Κυριακής ερευνήθηκε το γραφείο του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.

Το Σάββατο, μετά τη σύλληψη του Νίκου Μιχαλολιάκου, ερευνήθηκε η κατοικία του και εντοπίστηκαν τρία όπλα για τα οποία δεν υπάρχουν άδειες, φυσίγγια, σφαίρες, κομπιούτερ, usb και περίπου 43.000 ευρώ.