Ένταση για τον Πιστωτικό Συνεταιρισμό Άρτας

Πολλά μέλη,

είναι αποφασισμένα να κινηθούν και

δικαστικά για την λειτουργία του συνεταιρισμού

 

 

 

 

Κρατάει καιρό η ένταση και η αγωνία, για την λειτουργία του Πιστωτικού Συνεταιρισμού Άρτας, με φόντο βέβαια τα χρήματα που έχουν κατατεθειμένα σ’ αυτόν, αρκετά μέλη του, τα οποία εδώ και αρκετό καιρό παρατηρούν περίεργες εξελίξεις και αναζητούν τον τρόπο, με τον οποίο θα αντιδράσουν.

Η αφορμή για τις τελευταίες αντιδράσεις, είναι η διαδικασία σύγκλισης της γενικής συνέλευσης και του απολογισμού που έτσι κι αλλιώς έπρεπε να κάνει η διοίκηση του συνεταιρισμού. Η πρώτη αναβλήθηκε, η δεύτερη το ίδιο και όπως είναι γνωστό, η τρίτη πραγματοποιήθηκε με ελάχιστη παρουσία μελών, που για πολλά απ’ τα μέλη, μπορεί να υποκρύπτει και κάποια σκοπιμότητα. Ακολούθησε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου, που όμως την ημέρα που έληγε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, τα γραφεία του συνεταιρισμού ήταν κλειστά. Κάποιοι εξ αυτών, όπως πληροφορηθήκαμε, αναγκάστηκαν, να πετάξουν κάτω απ’ την πόρτα τις αιτήσεις με την υποψηφιότητά τους, για να πληροφορηθούν πως η γραμματέας, που έπρεπε να είναι στην θέση της, την ημέρα λήξης της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας, τις παρέλαβε. Το γιατί απουσίαζε η γραμματέας, είναι ένα ζήτημα, που απασχολεί τα μέλη του συνεταιρισμού.

Σ’ όλη αυτή την διαδικασία και τον διάλογο που έχει ανοίξει, απών είναι ο πρόεδρος του Πιστωτικού Συνεταιρισμού Άρτας κ. Γιάννης Θεοδώρου, που λογικά θα έπρεπε να είχε δώσει απαντήσεις, σε όσα μέλη, έχουν θέσει τα ερωτήματά τους και αγωνιούν για την συμμετοχή τους στον συνεταιρισμό.

Η «Γ» θα παρακολουθήσει από κοντά, το όλο θέμα και θα έχει ουσιαστική ενημέρωση, όλο το επόμενο διάστημα…