Αισιοδοξία, προοπτική και κέφι…

98% η επιτυχία

των μαθητών του Φροντιστηρίου

«ΚΥΚΛΟΣ» και τα γιόρτασαν την

περασμένη Πέμπτη στο ΒΥΖΑΝΤΙΟ

 

 

 

Αισιοδοξία ρε… Τι άλλο μπορεί να ζητάει ένας νορμάλ άνθρωπος στην εποχή μας; Ε… αυτή την αισιοδοξία προσέφεραν απλόχερα στην τοπική κοινωνία, οι άνθρωποι που με περίσσεια σεμνότητας, τις τελευταίες δεκαετίες, προετοιμάζουν το μέλλον των παιδιών της Άρτας.

Ο λόγος για τους καθηγητές του Φροντιστηρίου ΚΥΚΛΟΣ (Γρηγόρης Καραβασίλης, Δημήτρης Κολιούλης, Βαγγέλης Στάμος, Κώστα Μήστιος και Κώστας Μαστραπάς) που χρόνια τώρα προσπαθούν, σε δύσκολο περιβάλλον, να προετοιμάσουν τους σπουδαστές της επόμενης χρονιάς. Ο απολογισμός τους; Όχι μόνο θετικός… Μοναδικός λένε, όσοι ασχολούνται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, με τα θέματα αυτά, αλλά και με όσους βιώνουν την αγωνία του παιδιού τους, να εξασφαλίσει μία θέση στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Για του λόγου το αληθές… Το ποσοστό επιτυχίας των μαθητών του ΚΥΚΛΟΥ, για φέτος είναι 98% στο σύνολό του. Το ποσοστό επιτυχίας στα ΑΕΙ είναι 90%. Εξ αυτών, τέσσερις υποψήφιοι εισήχθησαν σε ιατρική σχολές, εκ των οποίων μία τρίτη στην Ιατρική Ιωαννίνων, εφτά σε τμήματα Ηλεκτρολόγους Μηχανικού Η/Υ, πέντε στους πολιτικούς μηχανικούς, ένας στην Αρχιτεκτονική και έξι σε υψηλής βάσης οικονομικά τμήματα, μεταξύ των οποίων και η τέταρτη στο Οικονομικό Ιωαννίνων.

Τα στατιστικά και το σύνολο των επιτυχόντων, έδειξαν τον δρόμο… Το καθιερωμένο πάρτι των επιτυχόντων, που κάθε χρόνο, κάνει ο ΚΥΚΛΟΣ, την ημέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Κάθε χρόνο, οι επιτυχόντες γιορτάζουν με τους ανθρώπους, που συνέβαλλαν τα μέγιστα για την επιτυχία τους. Έτσι και την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, στο ΒΥΖΑΝΤΙΟ της κεντρικής πλατείας, οι επιτυχόντες, δεν γιόρτασαν μόνο αυτοί. Έστειλαν κι ένα μήνυμα αισιοδοξίας, το οποίο όλοι έχουμε ανάγκη στις ημέρες μας. Και είναι μοναδική η εικόνα… Να βλέπεις ωραία παιδιά, γεμάτα χαρά, να αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία το μέλλον τους, αφού κρίθηκαν θετικά στην πρώτη τους μεγάλη δοκιμασία.

Τα παιδιά, οι γονείς τους και οι καθηγητές τους, χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής και το κέφι χτύπησε κόκκινο. Βεβαίως το κέφι, δεν έλειψε ούτε απ’ τους γονείς, αλλά ούτε κι απ’ τους καθηγητές. Όλοι μαζί….

Η «Γ» ήταν εκεί και έχει την δυνατότητα, να παρουσιάσει κάποιες καλές στιγμές του πάρτι.

Και του χρόνου…

b2

b3

 

 

b4

 

b5

 

b6