Και δημοτικό παρασκήνιο στο Αθαμάνιο

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιατρός Κώστας Μπασιούκας, θα είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στα Κεντρικά Τζουμέρκα

 

 

 

Εκτός όλων των άλλων που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στο Αθαμάνιο και έγιναν γνωστά, υπάρχει και το πολιτικό παρασκήνιο, μιας και δεν μπορούσε να λείψει απ’ την ατζέντα και μια συζήτηση για τα τοπικά πράγματα, η οποία μοιραία οδηγήθηκε και στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, με επίκεντρο τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, όπου και το χωριό του πολιτικού αρχηγού.

Οι πληροφορίες, αναφέρουν ότι αρκετοί βρέθηκαν στην συζήτηση που έγινε για το χωριό και το Δήμο συνολικά, μεταξύ αυτών και ο μηχανικός Λεωνίδας Τσίπρας, ο οποίος πολύ καιρό τώρα, έχει κάνει, με τον πιο επίσημο τρόπο, γνωστή την πρόθεσή του, να είναι ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος στον εν λόγω Δήμο. Ο Λεωνίδας Τσίπρας έκανε γνωστή την πρόθεσή του, ζητώντας παράλληλα και την στήριξη των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που κατά τις πληροφορίες της «Γ», την θεωρούσε δεδομένη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ήταν ευθύς απέναντί του. Του ευχήθηκε καλή επιτυχία, ενημερώνοντάς τον, πως στο συγκεκριμένο Δήμο, το κόμμα του θα κατεβάσει δικό του υποψήφιο δήμαρχο και θα γίνει προσπάθεια να κερδηθεί ο Δήμος.

Ο Λεωνίδας Τσίπρας, όπως μας είπαν άνθρωποι που έτυχε να βρίσκονται εκεί, αποχώρησε και η συζήτηση συνεχίστηκε, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και πλέον πρέπει να γίνει γνωστό του όνομα του εκλεκτού του προέδρου, που θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος. Η συζήτηση που έγινε έδειξε ότι ο υποψήφιος δήμαρχος, που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, στα κεντρικά Τζουμέρκα, θα είναι ο γιατρός – δερματολόγος Κώστας Μπασιούκας (στην φωτογραφία με τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα, στην πλατεία του Αθαμανίου), ο οποίος θεωρείται πολύ καλή και χρήσιμη επιλογή, όχι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τον τόπο, τον οποίο πονάει και θέλει να προσφέρει.

Η «Γ» αναζήτησε τον γιατρό Κώστα Μπασιούκα, για να ελέγξει την πληροφορία, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν. Ωστόσο εκτιμούμε, ότι πράγματι η επιλογή του γιατρού Κώστα Μπασιούκα είναι η καλύτερη και επί πλέον, πείθει τους πολίτες του εν λόγω Δήμου, για μια νέα σελίδα στην ιστορία του.

Τι επόμενες ημέρες, θα έχουμε την δυνατότητα να μάθουμε περισσότερα για την εκδοχή αυτή και φυσικά θα τα παρουσιάσουμε…