18 Αυγούστου η σύσκεψη Αδελφοτήτων, πρώην Δήμου Αγνάντων

 

Θα πραγματοποιηθεί στα Λεπιανά με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα…

 

 

 

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά κατά την προγραμματισμένη για την 11η Αυγούστου, η Συνδιάσκεψη Πολιτιστικών Συλλόγων του πρώην Δήμου Αγνάντων, αλλά την Κυριακή 18 Αυγούστου, στην κεντρική πλατεία Λεπιανών και οργανώνεται απ’ την Αδελφότητα Λεπιανιτών Αθήνας.

Τα θέματα ενδιαφέροντα με κυρίαρχο αυτό της εφαρμογής του Καλλικράτη στα Τζουμέρκα και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Αναμένεται ν’ ακουστούν σημαντικές προτάσεις, μιας και υπάρχει πλέον η εμπειρία απ’ την εφαρμογή του νόμου και πρέπει να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προέκυψαν.

Επίσης θα συζητηθεί το θέμα της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αγνάντων, χωρίς ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με κυρίαρχο το αίτημα, την άμεση στελέχωση του ΚΥ. Εξ ίσου σημαντικό το θέμα της επαναλειτουργίας του Αστυνομικού Σταθμού Αγνάντων, μιας και η ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής αυτής, είναι ξεχασμένη υπόθεση τα τελευταία χρόνια.

Τέλος στην σύσκεψη θα κληθούν οι εκπρόσωποι των συλλόγων και αδελφοτήτων, να προτείνουν ένα έργο προτεραιότητας, ώστε να προταθεί στην δημοτική αρχή και να υλοποιηθεί…

Ενδιαφέροντα τα θέματα, για την σύσκεψη των πολιτιστικών φορέων του πρώην Δήμου Αγνάντων, προϊδεάζουν, για να ενδιαφέρουσα διαδικασία, την οποία η «Γ» θα παρακολουθήσει από κοντά…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φωτογραφία είναι απ’ την συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα Άγναντα, το 2009.