Ευχαριστίες απ’ την Δώρα Χουλιάρα

 

Έκλεισε και φέτος με επιτυχία για την περιοχή μας η απαιτητική και πολύπλοκη αυτή διαδικασία

 

 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, σε όλη την Ήπειρο, η διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, όπως εκτιμάει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης στην Ήπειρο Δώρα Χουλιάρα.

Το κείμενο της ανακοίνωσης είναι το ακόλουθο:

«Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων έκλεισε και φέτος με επιτυχία για την περιοχή μας η απαιτητική και πολύπλοκη αυτή διαδικασία.
Θα ήθελα να απευθύνω τις αυθεντικές μου ευχαριστίες στους εκπαιδευτικούς και σε όλους τους εμπλεκόμενους, που έφεραν σε πέρας την επίπονη αυτή διεκπεραίωση. Ωστόσο, πάνω και πέρα από όλα θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες μαθητές για την προσπάθεια και τον αγώνα που κατέβαλαν και θα ήθελα να ευχηθώ, αφενός σε αυτούς που σημείωσαν ικανοποιητικές επιδόσεις «Καλή συνέχεια» και αφετέρου σε εκείνους που οι προσδοκίες δεν εκπληρώθηκαν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους υπερβαίνοντας την άσχημη εμπειρία τους.
Τέλος, οι μαθητές συμπληρώνοντας το μηχανογραφικό τους δελτίο καλό θα ήταν να προτάξουν ως κριτήρια προτίμησής τους, τα πραγματικά τους ενδιαφέροντα και τις επαγγελματικές τους επιθυμίες και όχι τον τόπο της φοιτητικής τους διαμονής και τις προσωπικές φιλίες».