Στην Άρτα νοσηλεύτηκε η δολοφόνος του συνοριοφύλακα…

 

Δεν είχε αξονικό τομογράφο

το Νοσοκομείο Φιλιατών

και μεταφέρθηκε στην

Χειρουργική Κλινική του

Νοσοκομείου Άρτας

 

 

 

Δεν είχε αξονικό τομογράφο το Νοσοκομείο Φιλιατών, όπου αρχικά μεταφέρθηκε και έτσι βρέθηκε φρουρούμενη στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Άρτας, η δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος των Φιλιατών, του οποίου θύμα ήταν 37χρονοςσυνοριοφύλακας.

Οι ιατρικές εξετάσεις, ολοκληρώθηκαν και δεν φάνηκε να αντιμετωπίζει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα και εντός της ημέρας αναμένεται να μεταφερθεί και πάλι στις Φιλιάτες, όπου θα συνεχιστούν οι αστυνομικές έρευνες, μιας και την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ.

Η ιστορία της δολοφόνου είναι γνωστή και την περιγράφει χαρακτηριστικά το «epiruspost.gr»: «Πάγωσε και τους πιο έμπειρους αξιωματικούς της αστυνομίας η ομολογία της 42χρονης γυναίκας, κουνιάδας του άτυχου αστυνομικού, ότι εκείνη βρίσκεται πίσω από την άγρια δολοφονία του. Η 42χρονη που βρίσκονταν στο νοσοκομείο, καθώς έφερε και η ίδια τραύματα από πέτρες, λύγισε κάτω από τα συντριπτικά στοιχεία που είχαν προκύψει σε βάρος της τόσο από την έκθεση του ιατροδικαστή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη όσο και από την έρευνα της αστυνομίας».