Η Στέλλα Καλλή έχει φωνάρα και κορμάρα!

stella-kali-66-a

 

Το Σάββατο 15 Ιουνίου στο YAP YUM, με πολλές εκπλήξεις και φτηνή μπύρα…

 

 

 

Η τραγουδίστρια Στέλλα Καλλή ξεσηκώνει με τη φωνή της τους θαμώνες των νυχτερινών κέντρων, όμως και εκτός από αυτά, τραβάει πάνω της τα βλέμματα. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και το Σάββατο 15 Ιουνίου στο YAP YUM, που έχει προσκαλέσει την γνωστή τραγουδίστρια, για να παρουσιάσει το πρόγραμμά της.

Αναμένεται μια εκρηκτική βραδιά, γιατί αυτό συνηθίζει να κάνει η Στέλλα Καλλή, όπου κι αν εμφανίζεται.

Η ίδια έχει κάνει γνωστά πολλά πράγματα για τον εαυτό της, σε συνεντεύξεις που παραχώρησε σε διάφορα μέσα, αλλά εξόχως ενδιαφέρουσα ήταν αυτή που πριν μερικές ημέρες παραχώρησε στην εκπομπή «ΒΡΑΔΥ» του Πέτρου Κωστόπουλου μίλησε για τη ζωή της, αποκάλυψε την πρώτη χυλόπιτα που έφαγε, ενώ δεν δίστασε να συζητήσει τα ερωτικά της.

«Θα σου πω ότι η πρώτη μου σχέση ήταν οκτώ χρόνια και η επόμενη τέσσερα. Ξεκίνησα στα 18. Δεν θα πω πως έχω πάει με τρεις άντρες, αλλά ούτε με δεκατρείς… Απλά δεν έτυχε. Εγώ θέλω να είμαι ερωτευμένη, στα πατώματα. Το θέλω αυτό», είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια ακόμα και όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής της είπε ότι θα πέσει από το παράθυρο αν υποψιαστεί ότι δεν της έχει τύχει να κάνει  ποτέ σχέση μόνο μιας βραδιάς…

Για την πρώτη χυλόπιτα που έφαγε στη ζωή της, η Στέλλα Καλλή διηγήθηκε: «Ήμουν χοντρούλα, φουσκωτή, τα παντελόνια σκίζονταν και είχα βγει με ένα παιδί που μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν πανέμορφος. Κάποια στιγμή, όπως τρώγαμε, μου είπε πως το πρόσωπό μου ήταν σαν μοιρογνωμόνιο. Ήταν μαχαίρι στην καρδιά…».

Για τις προτιμήσεις της στους άντρες παραδέχτηκε ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ ζευγάρι με μεγάλο άνθρωπο: «Εκεί, γύρω στα 30 είναι το καλύτερο, μάξιμουμ 40. Βέβαια, ποτέ μη λες μεγάλο λόγο».

Όσο για τη συνεργασία της με τον Φοίβο είπε: «Είχε πέσει στα χέρια του ένα demo κάποια στιγμή που έλεγα κάτι ξένα τραγούδια και ήθελε να έρθουμε σε επαφή να μιλήσουμε. Ό,τι είχε πει ο Φοίβος, το έχει κάνει, του χρωστάω τα πάντα».
Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, είναι εξόχως ενδιαφέρον πρόσωπο, η προσκαλεσμένη της Άρτας και του YAP YUM και η παρουσία μας, εκεί κρίνεται αναγκαία!

 

stella-kali-66-a