Θα κερδίσω τις εκλογές… Δοξάστε με!

 

Ο δήμαρχος Αρταίων Γ. Παπαλέξης, έκανε δηλώσεις και δήλωσε ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος

 

 

Η πιο σημαντική συμβουλή των επικοινωνιολόγων, στους κάθε λογής πολιτευόμενους, είναι να μην κάνουν δηλώσεις, οι οποίες θα περιέχουν και το ελάχιστο στοιχείο πρόκλησης της κοινής γνώμης. Βέβαια οι επικοινωνιολόγοι που έχει δίπλα του ο αξιότιμος δήμαρχος Γ. Παπαλέξης, (Βλάρας, Γέμος κλπ), μπορεί να μην το έχουν κάνει αυτό το μάθημα…

Γι’ αυτό και δεν θεωρούμε καθόλου τυχαίο το γεγονός, ότι σήμερα απ’ το πρωί, όλοι μας έλεγαν για μια δήλωση (δεν την είδαμε, ούτε την ακούσαμε, για να είμαστε ειλικρινείς, μιας και υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματα ν’ ασχοληθούμε) του αξιότιμου δημάρχου Γ. Παπαλέξη, για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Λιγότερο, από ένας χρόνος απέμεινε, να το θυμάται ο ίδιος και οι υποτελείς τους.

Με ύφος χιλίων καρδιναλίων λοιπόν, ο αξιότιμος κύριος δήμαρχος (την… τσίμπησε την ευγενική προσφώνηση και πάλι ο μπαγάσας) ανακοίνωσε ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος και το σημαντικότερο «θα κερδίσει και τις εκλογές»! Πόσα ανέκδοτα να αντιπαραθέσουμε, αλλά πλέον τον αντιμετωπίζουμε με ευγένεια.

Θα καταγράψουμε το τι μας έλεγαν πριν από λίγο, απλοί άνθρωποι με τους οποίους έτυχε να συζητήσουμε και μας έκαναν γνωστή την εν λόγω δήλωση:

«Κάτσε να φτιάξει συνδυασμό πρώτα», μας είπε ο πρώτος, μεταφέροντας την άποψη που έχουν όλοι οι πολίτες σ’ όλα τα σημεία του Δήμου, για να συνεχίσει ο δεύτερος της παρέας: «Θυμάται πόσους υποψήφιους χρειάζεται για να φτιάξει συνδυασμό; Που θα τους βρει». Και το σημαντικότερο, από έτερο συμπολίτη μας, που φαίνεται «να τα έχει πάρει» με τον αξιότιμο κύριο: «Δεν θάχει που να κρυφτεί, όσο πλησιάζουμε στις εκλογές».

Η απορία των πάντων απλή:

-Γιατί δεν βάζει έναν έμπιστο άνθρωπό του, να ρωτήσει τον απλό κοσμάκη και να του πει τι λέει, για να κάνει και ο αξιότιμος, τους δικούς του λογαριασμούς;

Το πιο πιθανό, είναι να έβαλε κάποιος, αλλά επιστρέφοντας να του είπαν ψέματα, γιατί τον έχουν καταλάβει. Τον αξιότιμο βέβαια. Ότι θέλει ν’ ακούει απ’ τους υποτακτικούς του, ότι είναι Θεός και πρέπει να τον δοξάζουν.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η επιλογή της φωτογραφίας, που συνοδεύει το σχόλιο, μόνο τυχαία δεν είναι. Βαρέθηκε ο κόσμος, να βλέπει την φάτσα, του αξιότιμου και είπαμε να βάλουμε μια φωτογραφία που συγκινεί! Επί πλέον η Σάρον Στόουν, είναι η απόλυτη φαντασίωση όλων των ανδρών, σαν την απόλυτη φαντασίωση του κυρίου δημάρχου, που δηλώνει πως θα κερδίσει τις εκλογές.