Ανεξαρτητοποιήσεις τώρα και στο τοπικό συμβούλιο!

 

Ανεξάρτητος

ο πρώην πρόεδρος της

Δημοτικής Κοινότητας

Άρτας Κώστας Ρίζος

 

 

 

 

 

 

Με μια λιτή ανακοίνωση, η οποία κατατέθηκε πριν από λίγο στο πρωτόκολλο του Δήμου Αρταίων, έκανε γνωστή την απόφασή του, να ανεξαρτητοποιηθεί απ’ τον συνδυασμό «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», ο πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άρτας και μέλος του τοπικού συμβουλίου Κώστας Ρίζος.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως θα συνεχίσει, ως ανεξάρτητος να αγωνίζεται για το καλό των δημοτών της Άρτας, μιας και όπως υπαινίσσεται, η συνεργασία του με την δημοτική ομάδα είναι αδιέξοδη.

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Ρίζος, είχε αναλάβει πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, στις αρχές του 2012, μετά την παραίτηση του τότε προέδρου Βασίλη Γέμου, ο οποίος με την σειρά του επανήλθε στην θέση αυτή, μιας και η τροπολογία του σχετικού νόμου προέβλεπε πως ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, είναι αυτοδίκαια πρόεδρος.

Αποδέκτες της επιστολής με την οποία κάνει γνωστή την ανεξαρτητοποίησή του ο Κώστας Ρίζος, είναι ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βασίλης Γέμος, ο δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θωμάς Τσιρογιάννης.