Αποχώρησε ο Κώστας Μπάρκας…

 

Στην εκδήλωση μνήμης του λαού μας, παρείσφρησε η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου, στα περήφανα βουνά της Ηπείρου, στο Σούλι, εκδήλωση στη μνήμη της ηρωικής αντίστασης των Σουλιωτών ενάντια στο τουρκικό ζυγό και τον Αλή Πασά, στη μνήμη του καλόγερου Σαμουήλ που τίναξε τη πυριτιδαποθήκη στο Κούγκι, προκαλώντας ολοκαύτωμα, υπερασπίζοντας ως το τέλος την λευτεριά και το δικαίωμα στη ζωή..Εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στη μνήμη όλων των αγώνων του λαού αυτού του τόπου για εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική προκοπή, παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις και κατέθεσε στεφάνι, ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κώστας Μπάρκας.

Δυστυχώς σε αυτή την εκδήλωση μνήμης του λαού μας, εκδήλωση αναγκαία για να αντιμετωπίσει νικηφόρα και τη σημερινή λαίλαπα που έχει ενσκήψει στη χώρα μας με τη μορφή των μνημονίων και της βάρβαρης λιτότητας του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού, παρείσφρησε η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής. Παρά την εκφρασμένη και ξεκάθαρη τοποθέτηση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας να μη προσκληθούν οι εκπρόσωποι του ναζιστικού αυτού μορφώματος, γιατί ουδεμία σχέση έχουν με τους αγώνες του λαού μας, προσκλήθηκαν από την Περιφέρεια Ηπείρου να καταθέσουν στεφάνι. Οι χιτλερικοί μάλιστα, προπηλάκισαν και μέλη της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας που διένειμαν υλικό κατά της παρουσίας της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση, μπροστά στις αστυνομικές δυνάμεις που έμειναν αδρανείς.

Ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας με την αναγγελία του εκπροσώπου της συμμορίας αυτής, αποχώρησε διαμαρτυρόμενος από το χώρο της εκδήλωσης. Η οργανωμένη προσπάθεια της ΝΔ να καταγραφούν στη συνείδηση του λαού οι χιτλερικοί «ως ένα ακόμα κόμμα» του Κοινοβουλίου θα πέσει στο κενό. Ο αγωνιζόμενος λαός σήμερα, όσο και στο παρελθόν, έχει αποδείξει ότι ξέρει να ξεχωρίζει τους φίλους από τους εχθρούς τους.