Ήταν τυχερή η κόρη μου

 

Τι δήλωσε στα «ΝΕΑ» ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας Παντελής Χάιδος

 

 

 

 

Η φοιτήτρια του Ιονίου Πανεπιστημίου από την Άρτα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κέρκυρα,  καθώς έχει σπάσει το δεξί της χέρι ενώ έχει χτυπήσει και στο πόδι και στο σαγόνι. 

Το πόσο τυχερή στάθηκε η κόρη του τόνισε ο πατέρας της 20χρονης, Παντελής Χάιδος, ο οποίος μιλώντας στα «ΝΕΑ» είπε ότι «ευτυχώς, το παιδί μου γλίτωσε τα χειρότερα, είναι καλά τώρα».

Ο πατέρας της νεαρής περιέγραψε και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του, η δευτεροετής στο Τμήμα Ιστορίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Σπυριδούλα από την Άρτα, βίωσε την επίθεση τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κέρκυρα. 

«Η ίδια μου είπε στο τηλέφωνο τι συνέβη. Ήταν παρέα με τέσσερις-πέντε φίλες της και επέστρεφαν από διασκέδαση με τα πόδια, μιάμιση – δύο παρά τη νύχτα. Ώσπου σε ένα σημείο της διαδρομής οι άλλες κοπέλες ξέμειναν για λίγο πίσω, τότε ήταν που ο Αφγανός τη βρήκε μόνη της και της επιτέθηκε. Της ζήτησε το πορτοφόλι της και η κόρη μου του το έδωσε αμέσως – μικροποσό είχε μέσα και μερικά έγγραφά της. Και ενώ το πήρε, στη θέα δύο διερχόμενων αυτοκινήτων την ώρα εκείνη, αυτός μάλλον τα έχασε. Θεώρησε ίσως ότι αυτόπτες μάρτυρες θα τον δούνε κι αμέσως πέταξε στον γκρεμό και το πορτοφόλι και την κόρη μου!», είπε ο κ. Χάιδος.

 

Με αγκυλωτό σταυρό!

 

Αγκυλωτό σταυρό, το σύμβολο των «Ναζί» έχει σχηματίσει στο αριστερό του χέρι του ο Αφγανός που πέταξε στα βράχια και από ύψος 8 μέτρων την 20χρονη Αρτινή φοιτήτρια στην Κέρκυρα όταν χύμηξε να της πάρει την τσάντα και εκείνη αντιστάθηκε. Ο δράστης που για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης δηλώνει «ανήλικος», έχει κάνει τατουάζ στην πλάτη του και το σύμβολο της Χριστιανικής θρησκείας, έναν σταυρό μέσα σ’ έναν κύκλο. Ωστόσο ό ίδιος δηλώνει στο θρήσκευμα «Μουσουλμάνος». Αίσθηση πάντως έχει προκαλέσει η προσωρινή «βίζα» που κατάφερε να εξασφαλίσει για την … νόμιμη παραμονή του στην Ελλάδα, αφού έχει καταθέσει τα χαρτιά του στην Αθήνα για πολιτικό άσυλο. Ο φάκελος του ήταν να εξεταστεί στις 17 Ιουνίου, αλλά το περιστατικό αλλάζει τα σχέδιά του …

 

kiklos-site-mikro-99-a