Διαψεύδει τις φήμες επιστροφής στη ΝΔ

 

Καρατζαφέρης: Δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα από καμία πλευρά

 

 

 

Τα σενάρια επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία διέψευσε για ακόμη μία φορά από τις Σέρρες, που περιόδευσε σήμερα, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης υποστηρίζοντας πως πρόκειται για φήμες που καλλιεργούν κάποιοι, μεταξύ αυτών δημοσιογράφοι, εκδότες και ολιγάρχες, όπως είπε, που διαπίστωσαν κάποια πράγματα και θα ήθελαν ο ΛΑ.Ο.Σ. να αναλαμβάνει ρόλους. «Δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα από καμία πλευρά» υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε αργά το απόγευμα στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε και στον επικείμενο ρατσιστικό νόμο που συζητείται η ψήφισή του χαρακτηρίζοντας τον «ως ένα παιχνίδι που γίνεται μεταξύ Φ,Κουβέλη και Α. Σαμαρά, με τη ΔΗΜΑΡ, όπως τόνισε «να προσπαθεί να επιδείξει προς το ΣΥΡΙΖΑ, ότι για θέματα ιδεολογίας κρατάει άμυνες».
Την ίδια ώρα, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Καρατζαφέρης σχολίασε έντονα τις σχέσεις της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία «ως συνήγορο του ΠΑΣΟΚ» λόγου του φόβου, όπως είπε, της διατάραξης της ισορροπίας της κυβέρνησης.
Ο κ. Καρατζαφέρης για ακόμη μία φορά επεσήμανε, μεταξύ άλλων, τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής επεξηγώντας πως «όσο ανεβαίνει η απογοήτευση των ελληνικού λαού τόσο θα ανεβαίνει και το ποσοστό της Χρυσής Αυγής»
Κλείνοντας τη συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, δήλωσε δικαιωμένος από την πολιτική και οικονομική έκβαση των πολιτικών και κοινωνικών καταστάσεων που έχουν προκύψει και είχε προμηνύσει προ πολλών ετών, όπως ισχυρίστηκε. «Είμαι απόλυτα δικαιωμένος, ηττήθηκα στην κάλπη αλλά νίκησα πολιτικά» δήλωσε.
Το πλαίσιο των επαφών του κ. Καρατζαφέρη στις Σέρρες ολοκληρώθηκε, αργά το βράδυ, με τη ομιλία του σε ξενοδοχείο της πόλης των Σερρών, ενώ από νωρίς το πρωί, με την άφιξή του, είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς του νομού.