Κυκλοφορεί αύριο «Η ΓΝΩΜΗ»

 

Με αφιέρωμα στις πρωτοβουλίες για την ανάδειξη της τοπικής παραγωγής…

 

 

 

Αφορμή αποτέλεσε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο παραποτάμιο πάρκο Νεοχωρίου, με το γενικό τίτλο «στους δρόμους της ελιάς και της πορτοκαλιάς» και η «Γ» που κυκλοφορεί αύριο με πλούσια ύλη παρουσιάζει αφιέρωμα στην ελιά και την πορτοκαλιά, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να γυρίσουμε στην μάνα γή. Και ο αναγκαίος προβληματισμός. Πως μπορούμε να επιστρέψουμε στην μάνα γη και να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κυριαρχείται από σύνδρομο αναρρίχησης», επεσήμανε στα Γιάννενα, όπου έκανε πολιτική ομιλία ο πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Φώτης Κουβέλης, για να σημειώσει πως βλέπει ανασχηματισμό της κυβέρνησης, μετά το συνέδριο της ΝΔ που πραγματοποιείται τον επόμενο μήνα.

«Περιείχε και χρυσό δόντι το πουγκί»! επιγράφεται το θέμα που αφορά στα ενεχυροδανειστήρια της Άρτας, με αφορμή την σύλληψη ενός υπαλλήλου εξ αυτών, που μετέφερε παράνομα πουγκί με κοσμήματα. Πόσα είναι τα ενεχυροδανειστήρια στην Άρτα; Η απάντηση στην «Γ», που κυκλοφορεί αύριο.

Και πολλά άλλα θέματα, στην «Γ», με μαχητική σχολιογραφία και σημαντικές απόψεις, οι οποίες μπορούν να συνεισφέρουν στον δημόσιο διάλογο και για τα τοπικά μας πράγματα.

Η «Γ» κυκλοφορεί αύριο στους συνδρομητές της, σ’ όλα τα περίπτερα και τα κεντρικά καφέ της Άρτας και της Φιλιππιάδας.