Να μυηθούμε στην μαγεία του καφέ

zafeiris-mavros-55

 

Ο γευσιγνώστης Ζαφείρης Μαύρος, την ερχόμενη Τετάρτη 17 Απριλίου στο καφέ ΡΕΝΤΖΙΟΣ στην Φιλιππιάδα

 

 

 

Στην μαγεία του καφέ και τις πολλές, όπως και ελκυστικές γεύσεις του, προσπαθεί να μας μυήσει το καφέ ΡΕΝΤΖΙΟΣ στην Φιλιππιάδα, που την ερχόμενη Τετάρτη 17 Απριλίου, μετά τις 2 το μεσημέρι, έχει προσκαλέσει και θα βρίσκεται εκεί ο γευσιγνώστης Ζαφείρης Μαύρος, ο οποίος έχει πολλές γεύσεις να παρουσιάσει, όπως επίσης και την τεχνική για να φτάσει ο καθένας να απολαύσει τον καφέ του.

Ο Ζαφείρης Μαύρος, που είναι προσκεκλημένος του κ. Βαγγέλη Ρέντζιου, είναι ο πρωταθλητής γευσιγνωσίας το έτος 2013 και έχει βραβευτεί, για την ιδιότητά του αυτή, σε πολλούς διαγωνισμούς που έχουν γίνει μέχρι σήμερα με μεγάλη συμμετοχή ενδιαφερομένων.

Όπως μας είπε ο Κ. Βαγγέλης Ρέντζιος, κάνει την προσπάθεια αυτή, με την πρόσκληση του Ζαφείρη Μαύρου, γιατί πρέπει να γνωρίσουμε τον καφέ, που σε κάθε περίπτωση δεν είναι απλή υπόθεση. Ο ίδιος επιζητεί και για το καφέ που διατηρεί στην Φιλιππιάδα, να παρέχει τους πελάτες του, τον καλύτερο καφέ, για να αποζημιώνει όσους επιλέγουν το δικό του κατάστημα, για να τον προμηθευτούν ή να τον απολαύσουν στον συμπαθητικό χώρο που δημιούργησε.

Ο κ. Βαγγέλης Ρέντζιος, είναι ιδιοκτήτης του καφέ «ΡΕΝΤΖΙΟΣ» στην είσοδο της Φιλιππιάδας, πάνω απ’ τον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίων, όπου μπορεί ο πελάτης να προμηθευτεί τον καφέ του, για τον χώρο εργασίας του ή να μείνει εκεί και να τον απολαύσει σ’ ένα καλοφτιαγμένο και μελετημένο χώρο. Έχει επιλέξει να πουλάει την σερραϊκή μπουγάτσα, η οποία φημίζεται ως η καλύτερη στην χώρα μας και όπως είναι λογικό την τιμάει όλη η περιοχή της Φιλιππιάδας.

Κάνει καλή δουλειά, σε σχέση με την προμήθεια του καφέ και της μπουγάτσας ο Βαγγέλης Ρέντζιος και το αποδεικνύει και με την επιλογή του, να μάθουν οι πελάτες του και τα μυστικά του καφέ.

 

zafeiris-mavros-55 

 

Το βραβείο του ΖΑφείρη Μαύρου, σε πρόσφατο διαγωνισμό.