Φιλικός αγώνας με καλό σκοπό…

palaimaxoi-artas-11-m

 

Οι παλαίμαχοι της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Άρτας, δίνουν το δικό τους παρόν, με φόντο την κοινωνική ευαισθησία….

 

 

 

 

Ένας φιλικός αγώνα ανάμεσα στους παλαίμαχους της ιστορικής ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Άρτας και της μεγάλης Παναχαϊκής και από μόνος του έχει ενδιαφέρον, αλλά αποκτάει πολλαπλάσιο ενδιαφέρον, όταν πραγματοποιείται για φιλανθρωπικό σκοπό και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη και αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα.

Για την ενίσχυση ενός νέου συμπολίτη μας, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, πραγματοποιείται στο Δημοτικό Στάδιο της Άρτας, την Δευτέρα 22 Απριλίου, ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στους παλαίμαχους της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ και της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Άρτας. Ένας αγώνας που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μιλήσαμε για την προσπάθεια αυτή των παλαιμάχων με την παλιά δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου Δημήτρη Σιακούφη (φωτογραφία). Μας είπε με νόημα: «Ο αγώνας αυτός γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Και για το λόγο αυτό θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Δεν θα έρθει να δει εμένα, γιατί εγώ δεν παίζω μπάλα τώρα… Κάνω πως παίζω».

Ωστόσο ο Δημήτρης Σιακούφης, μας εξήγησε πως η προσπάθεια των παλαιμάχων, που πρόσφατα οργανώθηκαν στην Άρτα, είναι σημαντική, γιατί έτσι τους δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουν και κοινωνικά.

Ανάμεσα στους παλαίμαχους που θ’ αγωνιστούν στον συγκεκριμένο αγώνα, εκτός απ’ τον Δημήτρη Σιακούφη, οι Βασίλης Λάιος, Βασίλη Χρηστάκης, Γιώργος Παπαποστόλης, Κώστας Τσόγκας, γιώργος Βλάχος, Στάθης Παππάς, Λάκης Ρίζος και πολλοί άλλοι.

Με την ομάδα των παλαιμάχων της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ, της οποίας πρόεδρος είναι ο Δημήτρης Κίζας, θα αγωνιστούν οι Λεβεντάκος, Μιχαλόπουλος, Στραβοπόδης, Σπυρούλιας, Μεσαλάς, Νίκας και άλλοι…

 

palaimaxoi-artas-11-m