Και «λαδόκολλα» στην Γέφυρα Άρτας…

 

Μετσοβίτικο κοντοσούβλι, γαλοτύρι, σκορδαλιά και άλλοι εκλεκτοί μεζέδες δια χειρός Εργάτη…

 

 

 

Μαγαζί, με ιδέα για την δημιουργία του εκπληκτική και ίσως αυτό που έλειπε απ’ την Άρτα. «Λαδόκολλα» στην αρχή της οδού Θειακογιάννη, στον πεζόδρομο προς το ιστορικό γεφύρι της Άρτας.

Δημιουργός, ο φίλος Κώστας Εργάτης, που έχει την ικανότητα να δημιουργεί τα καλύτερα μαγαζιά, όπως μέχρι τώρα έχει αποδείξει. Εκεί λοιπόν σ’ έναν χώρο που σχεδιάστηκε εκπληκτικά, η ψησταριά είναι πάντα σε λειτουργία και ετοιμάζει τα καλύτερα εδέσματα, για όσους επιλέξουν την «λαδόκολλα», για μεσημέρι ή βράδυ.

Βεβαίως είναι και η καταλληλότερη περιοχή, να κάνουν στάση και να αισθανθούν το παραδοσιακό της υπόθεσης και όσοι επισκέπτονται το ιστορικό γεφύρι. Θα βρει τον τρόπο ο Κώστας, να καταστήσει γνωστό σ΄ όλους τους επισκέπτες ότι είναι κι αυτός εκεί και να γίνει το στέκι των πάντων ή και προορισμός ακόμη.

Βρεθήκαμε εκεί ένα ωραίο μεσημέρι και καθώς ανοίγει ο καιρός, ο χώρος είναι ο προτεινόμενος από κάθε άποψη. Και για την ποιότητα των προσφερόμενων μεζέδων και ορεκτικών, αλλά και για την καλή διάθεση που σου δημιουργεί ο Κώστας Εργάτης.

Προτείνουμε ανεπιφύλακτα, να επισκεφτείτε την «λαδόκολλα» και είμαστε σίγουροι, πως θα μας δικαιώσετε για την πρότασή μας.