Χωρίς προβλήματα ο εορτασμός της εθνικής επετείου

nhpiagogeio-25h-martiou-2013-a

 

Πολλοί συμπολίτες μας παρακολούθησαν την παρέλαση, που συμμετείχαν σχολεία, πολιτιστικοί σύλλογοι και τμήματα του στρατού

 

 

 

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με καθιερωμένη πλέον την απουσία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη απ’ την εξέδρα των επισήμων, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Θεοδωρίδης και παραβρέθηκαν οι βουλευτές Άρτας Γιώργος Στύλιος, Όλγα Γεροβασίλη και Χρήστος Γκόκας, ο αντιπεριεφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, ο απερχόμενος δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης, ο αστυνομικός διευθυντής Άρτας Κώστας Βαρέλης, ο διοικητής του ΚΕΝ Άρτας Δ. Βαρέλης, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων και μαζικών φορέων.

Στην δοξολογία που έγινε πριν την παρέλαση χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτας κ.κ. Ιγνάτιος και την παρακολούθησε πλήθος πιστών.

Ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών των σχολείων της πόλης, των πολιτιστικών συλλόγων και τμημάτων του στρατού, τα οποία θα βλέπουμε όσο παραμένει το Κέντρο Νεοσυλλέκτων, ακόμη στην πόλη μας.

Στο ΚΑΠΙΤΑΛ παρέθεσε καφέ στους επισήμους, η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, όπου οι εκπρόσωποί μας και οι παρατρεχάμενοί τους, είχαν την ευκαιρία να πουν πολλά…

 

 nhpiagogeio-25h-martiou-2013-a

 

 

Ιδιαίτερα χειροκροτήθηκαν οι μαθητές και μαθήτριες νηπιαγωγείου της πόλης μας, που για πρώτη φορά παρέλασαν στην Άρτα, σε εθνική επέτειο. Τολμηρές οι δασκάλες του σχολείου, οδήγησαν τους μαθητές στην εκδήλωση της επετείου και φυσικά ανταμείφτηκαν απ’ το θεσμό χειροκρότημα των πολιτών.