Εγώ θα επιβάλλω την τάξη!

 

Ο νεόκοπος αντιδήμαρχος Κέφης, επικεφαλής ομάδας αποκατάστασης της τάξης στην πλατεία…

 

 

 

Δεν ήταν ότι η δημοτική αρχή ή ο Παπαλέξης αν θέλετε, αποφάσισαν να βάλλουν τάξη στην πλατεία και να μαζέψουν τραπεζοκαθίσματα εφαρμόζοντας το νόμο, που δεν τον εφαρμόζουν, αλλά αυτό δεν είναι του παρόντος.

Είναι η έκπληξη που ένοιωσαν κάποιοι καταστηματάρχες, όταν είδαν έναν κύριο να περιφέρεται και να δίνει εντολές σε αυστηρό ύφος, προς τους εργαζόμενους του Δήμου και κάποιοι έσπευσαν τον ρωτήσουν ποιος είναι, για να νοιώσουν φοβερή έκπληξη: «Είμαι αντιδήμαρχος έναν μήνα και θα επιβάλλω την τάξη στην πλατεία», τους είπε. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι ο νεόκοπος αντιδήμαρχος Δημήτριος Κέφης, ο οποίος επέβλεψε την τάξη στην πλατεία και οργάνωσε την φοβερή… επιχείρηση.

Βεβαίως και μαζεύτηκαν κάποια καθίσματα και τραπέζια, βεβαίως άνοιξε ο χώρος της πλατείας, αλλά και πάλι, όσο κι αν φάνηκε εντυπωσιακή η… επιχείρηση αυτή, είναι άνευ ουσίας και πρακτικού αποτελέσματος. Για το λόγο η, περί άλλων τυρβάζουσα, δημοτική αρχή, δεν έχει την πολιτική τόλμη να εφαρμόσει το νόμο και τις υγειονομικές διατάξεις σε σχέση με την λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, των πλατειών και των δημόσιων χώρων. Και πάλι ημίμετρα, για τα μάτια του κόσμου και την δημιουργία εντυπώσεων. Αλλά τι να λέμε. Αυτή είναι η δημοτική αρχή, αυτός είναι ο δήμαρχος, αυτά θα πρέπει να περιμένουμε.