Κυκλοφορεί αύριο «Η ΓΝΩΜΗ»

 

Πολλά τα επικίνδυνα και κωμικοτραγικά στο Δήμο Αρταίων

 

 

 

 

Αφιερωμένο κατά ένα μεγάλο μέρος στο Δήμο Αρταίων και τα πολλά επικίνδυνα και κωμικοτραγικά, που συμβαίνουν εκεί, είναι το νέο φύλλο της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Η ΓΝΩΜΗ», που κυκλοφορεί αύριο σ’ όλα τα περίπτερα και τους συνδρομητές της.

Από πού ν’ αρχίσει και που να τελειώσεις, με όσα συμβαίνουν στο Δήμο Αρταίων και τα καμώματα του περίεργου κυρίου Παπαλέξη, που παριστάνει το δήμαρχο της πόλης.

Ο προϋπολογισμός είναι πλασματικός, σύμφωνα με την κυνική ομολογία του αρμόδιου αντιδημάρχου Φώτη Γεωργίου, αλλά με… μπαμπούλα το παρασκήνιο ψηφίστηκε με οριακή πλειοψηφία. Για να φτιάξουν στα μέτρα τους τον προϋπολογισμό έβγαλαν τους πιστούς μπαταχτσήδες! Δεν πληρώνουν λέει τα κεριά στο Δημοτικό Κοιμητήριο και έτσι ο Δήμος έχει παθητικό.. Καλά για την ψαραγορά, δεν χρειάζονται πολλά να πούμε. Όσα δεν μπόρεσε να κάνει ο προκάτοχος Πάνος, τα κάνει ο νυν Γιάννης και με ιδιαίτερη σπουδή θα λέγαμε…

«Μια κοινωνία αιχμάλωτης σε μια χούφτα τσιγγανόπουλα», είναι ο τίτλος αποκαλυπτικού ρεπορτάζ, που αφορά στην μαφιόζικη και επικίνδυνη συμπεριφορά των τσιγγανόπουλων και ια το λόγο αυτό, καλείται η τοπική κοινωνία να δείξει ευαισθησία.

Ο κύριος επενδυτής μας πούλησε «φύκια για μεταξωτές κορδέλες». Έτσι περιγράφεται το τέλος της προσπάθειας για επένδυση η οποία θα παρήγαγε ενέργεια απ’ τα φύκια.

Και όπως κάθε εβδομάδα η πολιτιστική δραστηριότητα της περιοχής, με την άφιξη στην πόλη μας του καλού συγκροτήματος «ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ», στην μουσική σκηνή ΠΡΕΣΤΙΖ, ενώ ακολουθεί η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Και για το ποδόσφαιρο η αναγκαία αναφορά, με έμφαση στην αναγκαιότητα να εκλείψουν τα φαινόμενα βίας στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Μην χάσετε λοιπόν την ΓΝΩΜΗ που κυκλοφορεί…