Τον «τσάκισαν» στο ξύλο και του πήραν τα χρυσαφικά

 

 

Περίεργη η υπόθεση της κλοπής ιδιοκτήτη χρυσοχοείου στην οδό Κ. Αιτωλού

 

 

 

Καθώς έκλεισε το κατάστημα του, στην οδό Κ. Αιτωλού, πίσω ακριβώς απ’ τον ΟΤΕ και πήρε το δρόμο για την οδό Τζουμέρκων, όπου είχε σταθμευμένο το αυτοκίνητό του, τον περίμεναν άγνωστοί, οι οποίοι κυριολεκτικά τον τσάκισαν στο ξύλο και του πήραν την τσάντα που είχε μαζί του.

Ο ιδιοκτήτης του μικρού χρυσοχοείου στην οδό Κ. Αιτωλού, κάθε βράδυ που έφυγε απ’ τον κατάστημά του, έπαιρνε σε μια τσάντα τα χρυσαφικά που είχαν κάποια αξία και προφανώς αυτά είχαν βάλει στο στόχαστρό τους, οι άγνωστοι που τον περίμεναν. Βεβαίως την τσάντα την πήραν και οι περίοικοι, που τον είδαν χτυπημένο, ειδοποίησαν το ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε το Νοσοκομείο Άρτας, όπου νοσηλεύεται χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Ωστόσο για προληπτικούς λόγους, οι γιατροί δεν του επέτρεψαν ακόμη να μιλήσει στους αστυνομικούς, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.

Όπως είναι λογικό, η όποια έρευνα θα ξεκινήσει με την κατάθεση του θύματος. Ωστόσο οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως του την είχαν στημένη άνθρωποι οι οποίοι γνώριζαν ότι κάθε βράδυ σε μια τσάντα μετέφερε κοσμήματα αξίας, ενώ δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο να είναι το περιστατικό αποτέλεσμα συναλλαγής, η οποία μπορεί να μην πήγε καλά.

Απ’ την Αστυνομία εκτιμάται ότι το θύμα θα μπορέσει εντός της ημέρας να καταθέσει τις πρώτες εκτιμήσεις για το γεγονός, για να συνεχιστεί η έρευνα.