Κι άλλες οχτακόσιες δόσεις ηρωίνης!

narkotika-protoselido-9999-a

 

22χρονος

αλβανός έμπορος,

που δρούσε στην

Άρτα, συνελήφθη

στο Ρίο

 

 

 

Την ώρα που η εφημερίδα «Η ΓΝΩΜΗ» κυκλοφορούσε στην Άρτα, με κεντρικό θέμα «Γέμισε η Άρτα ναρκωτικά», οι άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, είχαν το ραντεβού τους, με 22χρονο αλβανό έμπορο στο Ρίο Αχαΐας, προκειμένου να… προμηθευτούν μια ποσότητα ηρωίνης, περί τις 800 δόσεις, αντί του ποσού των 2,000 ευρώ.

Την ώρα της συναλλαγής, εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, οι οποίοι και τον συνέλαβαν, για να τον μεταφέρουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας.

Ο συγκεκριμένος διακινητής, αν και νεαρός στην ηλικία, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας, ήταν ο βασικός προμηθευτής, μικρότερων εμπόρων της περιοχής μας. Τα ραντεβού για την παράδοση του… προϊόντος, τα έδινε πάντα εκτός Άρτας. Στην Αθήνα πολλές φορές και αν υπήρχε δυσκολία, πιο κοντά, όπως έγινε με τον αστυνομικό της Ασφάλειας Άρτας, που παρουσιάστηκε ως αγοραστής του… προϊόντος.

Λίγο αργότερα, άλλοι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας, συνέλαβαν, άλλο αλβανό μιρκοέμπορο, ο οποίος είχε προς διάθεση 680 γραμμάρια χασίς. Η επιχείρηση έγινε στην περιοχή Κεραματών και ο δράστης αποπειράθηκε να διαφύγει, χωρίς επιτυχία όμως. Συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Άρτας. Ο συγκεκριμένος δράστης, είχε κάνει στέκι το προαύλιο του Ναού των Τακιαρχών, δίπλα στο στρατόπεδο, όπου και διακινούσε το… προϊόν του.


Πάντα το καλύτερο


«Έχω πει πως στόχος μας, είναι πάντα το καλύτερο», επισημαίνει σε δήλωση που έκανε στην «Γ» ο αστυνομικός διευθυντής Άρτας Κώστας Βαρέλης, ο οποίος συμπληρώνει πως «Δεν πρέπει και δεν περιοριζόμαστε μόνο στους ντόπιους εμπόρους και διακινητές ναρκωτικών».

Για τον 22χρονο αλβανό ο κ. Βαρέλης είπε: «Ο συγκεκριμένος δράστης τροφοδοτούσε την περιοχή με ναρκωτικά και έπρεπε να συλληφθεί. Για το λόγο αυτό φτάσαμε σε ραντεβού μαζί του στην Αχαΐα. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου στην Ασφάλεια Άρτας και την Δίωξη Ναρκωτικών. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτούς και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

 

narkotika-protoselido-9999-a